Πιστοποίηση Αγγλικών LTE GOLEARN - ΑΣΕΠ
Thumbnail
Επίδοξος γυναικοκτόνος μέσω συμβολαίου θανάτου ένας 58χρονος που έψαχνε δολοφόνο για να σκοτώσει την πρώην γυναίκα του σε ομάδα του facebook για διαζευγμένους που ζητούν την επιμέλεια των παιδιών τους

Αναζητούσε δολοφόνο για να σκοτώσει την πρώην γυναίκα του σε ομάδα του facebook για διαζευγμένους που ζητούν την επιμέλεια των παιδιών τους. Κι όμως, το περιστατικό ήρθε στο φως της δημοσιότητας πριν λίγες ημέρες, ενώ δικογραφία σχηματίστηκε σε βάρος ενός 58χρονου που έψαχνε δολοφόνο για να διαπράξει γυναικοκτονία.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega», ο άνδρας είχε γίνει μέλος στην ομάδα του facebook «Ενεργός Μπαμπάς», όπου και αποκάλυψε, σε συζητήσεις που είχε με μέλος, το σχέδιό του για τη δολοφονία της πρώην συζύγου του.

Τελικά, πριν λίγες ημέρες, ένας από τους συνομιλητές του 58χρονου πήγε στην αστυνομία και προχώρησε σε καταγγελία.

Όπως είπε στους αστυνομικούς ο διαχειριστής της εν λόγω ομάδας, σε ιδιωτική τους συνομιλία ο άνδρας τού είπε ότι θέλει να σκοτώσει την πρώην σύζυγό του, με την οποία τα τελευταία χρόνια αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα, ενώ τον ρώτησε μάλιστα αν ξέρει κάποιον για αυτόν τον σκοπό.

Ύστερα από 21 μέρες σε ακόμη μία συνομιλία τους επανέλαβε την πρόθεσή του να βρει κάποιον να εκτελέσει συμβόλαιο θανάτου για την πρώην σύζυγό του, τονίζοντάς του πως ήθελε να πουλήσει ακόμη και ένα διαμέρισμα που είχε για να βρει τα απαραίτητα χρήματα.

«Θα δώσω από τα 40.000 ευρώ τα 10.000 ευρώ ως προκαταβολή σε αυτόν που θα βρω για να την σκοτώσει», φέρεται να ανέφερε στη συνομιλία.

Κι όλα αυτά, την ώρα που στην Ελλάδα καταγράφονται από την αρχή του χρόνου 11 γυναικοκτονίες, ενώ συχνά είναι και τα περιστατικά κακοποίησης γυναικών.

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Υπουργείο Παιδείας: Φυλάκιση σε γονείς αρνητές που δεν στέλνουν τα παιδιά στο σχολείο

Προσλήψεις στο Ίδρυμα Ωνάση - Στείλτε το βιογραφικό σας εδώ

Μητέρα επιτέθηκε βάναυσα σε εκπαιδευτικό μέσα σε σχολείο

Ο καθηγητής του ΕΠΑΛ που χειροδίκησε σε μαθήτρια και η έκπληκτη κοινή γνώμη

ΜΟΝΟ 111 ΕΥΡΩ το Online εύκολο μοριοδιωτούμενο Lower - Proficiency που παίρνεις σε 2 ημέρες! - ΤΗΛΕΞΕΤΑΣΗ μόνο σε Reading - Listening

Αυτά είναι τα 9μηνα σεμινάρια που Μοριοδοτούν Εκπαιδευτικούς και ξεκινούν το ΝΟΕΜΒΡΙΟ με μόνο 25 ευρώ τον μήνα

ECDL | Πιστοποίηση Υπολογιστών ΜΟΝΟ 95 ΕΥΡΩ για  ΑΣΕΠ , ΔΙΩΡΙΣΜΟΥΣ, ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΚΑΙ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ

σχετικά άρθρα