Λεωφορεία ΟΑΣΘ
Konstantinos Tsakalidis / SOOC
Δωρεάν μετακινήσεις και περιήγηση στα ιστορικά και πολιτιστικά μνημεία της πόλης θα προσφέρει αύριο, Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου, ο ΟΑΣΘ, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας 2021

Δωρεάν θα μπορούν να μετακινηθούν οι επιβάτες στη Θεσσαλονίκη, με τα λεωφορεία του ΟΑΣΘ αύριο, Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου, από τις 4 το απόγευμα και μέχρι τη λήξη της βάρδιας, στο πλαίσιο συμμετοχής του Οργανισμού στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας.

Η δωρεάν μετακίνηση θα ισχύσει σε όλες τις λεωφορειακές γραμμές εκτός των γραμμών 1Χ που εκτελεί το δρομολόγιο ΚΤΕΛ - Αεροδρόμιο και 1Ν που εκτελεί το δρομολόγιο ΚΤΕΛ - Αεροδρόμιο Νυκτερινό.

Περιήγηση και στα ιστορικά μνημεία

Επιπλέον, το επιβατικό κοινό θα μπορεί να περιηγηθεί στα ιστορικά και πολιτιστικά μνημεία της Θεσσαλονίκης, χρησιμοποιώντας δωρεάν την «Πολιτιστική Διαδρομή», το λεωφορείο της γραμμής 50, από τις 10 το πρωί.

Τέλος, ο ΟΑΣΘ θα διαθέσει στο Δήμο Θεσσαλονίκης 500 προτυπωμένα εισιτήρια μειωμένης τιμής, προκειμένου να προσφερθούν στους μαθητές οι οποίοι θα πάρουν μέρος στην εκδήλωση του Δήμου, στο εξωτερικό αμφιθέατρο του δημαρχείου, στο πλαίσιο ενημέρωσης για θέματα κυκλοφοριακής αγωγής. 

Η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας

Πέραν των δράσεων που υλοποιούνται αύριο, ο ΟΑΣΘ συμμετείχε στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 16 με 22 Σεπτεμβρίου και με την προβολή ενημερωτικών μηνυμάτων στα λεωφορεία, στις στάσεις τηλεματικής και στην ιστοσελίδα του ΟΑΣΘ.

Η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας έχει καθιερωθεί από το 2002 ως ο σημαντικότερος θεσμός σε ευρωπαϊκό επίπεδο για την προαγωγή βιώσιμων προτύπων κινητικότητας και κατ' επέκταση για την διαμόρφωση και ανάπτυξη περιβαλλοντικού ήθους. Σκοπός των δράσεων που υλοποιούνται είναι η ενθάρρυνση των ευρωπαϊκών τοπικών αρχών στην εισαγωγή και προώθηση βιώσιμων τρόπων μετακίνησης και μεταφοράς στον αστικό ιστό και η ευαισθητοποίηση των πολιτών στη χρήση εναλλακτικών τρόπων μετακίνησής τους.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 8/5

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 8/5

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΑΠΕΡΓΙΑ 1988
Τι έγινε στην απεργία των καθηγητών στις πανελλαδικές εξετάσεις το 1988
Τέτοιες μέρες πριν από 36 χρόνια, στις 7 Μάη 1988, άρχισε η μεγαλειώδης απεργία των καθηγητών στις πανελλαδικές εξετάσεις!
Τι έγινε στην απεργία των καθηγητών στις πανελλαδικές εξετάσεις το 1988
ypoyrgeio paideias
Λύκεια: 4 μέρες μαθημάτων και μετά εξετάσεις -Οι έλεγχοι προόδου και η έκδοση των αποτελεσμάτων
Η αξιολόγηση των μαθητών, οι έλεγχοι προόδου του δευτέρου τετραμήνου, το πρόγραμμα των προαγωγικών και απολυτηρίων εξετάσεων, η εξεταστέα ύλη, η...
Λύκεια: 4 μέρες μαθημάτων και μετά εξετάσεις -Οι έλεγχοι προόδου και η έκδοση των αποτελεσμάτων