Σοφία Μπεκατώρου: Ήμουν 16 ετών όταν Ολυμπιονίκης μου επιτέθηκε σεξουαλικά
Νέα αποκάλυψη από τη Σοφία Μπεκατώρου για σεξουαλική επίθεση από Ολυμπιονίκη, όταν ήταν 16 ετών

Η πρωταθλήτρια ιστιοπλοΐας Σοφία Μπεκατώρου δέχθηκε σεξουαλική επίθεση από Ολυμπιονίκη, όταν ήταν 16 ετών.

Η Σοφία Μπεκατώρου απάντησε σε ερώτηση για το αν είχε δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση ως παιδί στην εφημερίδα «Τα Νέα» , λέγοντας ότι «ναι, από πολύ μεγάλο αθλητή, ολυμπιονίκη, όταν ήμουν 16 χρονών, ο οποίος ευτυχώς άκουσε το “όχι” που είπα».

«Το έχω καταθέσει στον εισαγγελέα, αλλά είναι δευτερευούσης σημασίας σε σχέση με αυτό που συνέβη από παράγοντα. Ήταν Σεπτέμβριος, κάναμε προπόνηση στον Πειραιά και επειδή φυσούσε πάρα πολύ δεν μπορούσαμε να βγούμε με σκάφος» είπε.

«Εκείνος είχε ένα τζετ σκι και μου πρότεινε να πάμε να δούμε τον καιρό. Δέχτηκα. Κάποια στιγμή βγάζει το τζετ σκι από την πίσω πλευρά της Μαρίνας Ζέας, προσποιούμενος ότι θέλει να φτιάξει κάτι, με ρίχνει πάνω στο τζετ σκι – υπ’ όψιν ήταν 100 κιλά – και με κοιτάζει. Του λέω “τι κάνεις;» επισήμανε. Μου απάντησε: "Έλα τώρα, δεν θέλεις;".Του απάντησα “όχι” και εκείνος με άφησε και επιστρέψαμε πίσω» αποκάλυψε η Σοφία Μπεκατώρου.

Το περιστατικό αυτό το εκμυστηρεύτηκε στον πατέρα της ο οποίος της απάντησε: «Έλα ρε Σοφία, δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο αυτός ο άνθρωπος ήθελε κάτι ερωτικό από σένα. Από αυτόν έχεις να μάθεις πολλά, συνέχισε».

«Φυσικά ο πατέρας μου δεν ήθελε να με θέσει σε κίνδυνο. Απλώς δεν μπορούσε να συνειδητοποιήσει ότι το παιδί του που ήταν 16 ετών, κάποιος άλλος το έβλεπε ως γυναίκα» υπογράμμισε η Σοφία Μπεκατώρου.

«Κρίνοντας από τον ίδιο αδυνατούσε να φανταστεί ότι ένας άνθρωπος πολύ μεγαλύτερος από μένα θα μπορούσε να συμπεριφερθεί με αυτόν τον τρόπο» πρόσθεσε.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Τέλος τα παλιά διπλώματα: Τι αλλάζει για όλους τους οδηγούς

Διορισμοί εκπαιδευτικών 2026: Το ΦΕΚ με τα νέα πτυχία που «ξεκλειδώνουν» 10.000 μόνιμες θέσεις

Πανελλαδικές: Τι «έπεσε» το 2025 - Όλα τα θέματα στα ΓΕΛ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Εκπαιδευτικοί
Οδηγός για τις οριστικές τοποθετήσεις: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν οι εκπαιδευτικοί ΠΕ
ΠΥΣΠΕ: Ξεκινούν οι δηλώσεις για οργανικά κενά και βελτιώσεις θέσεων – Αναλυτικά οι τρεις φάσεις
Οδηγός για τις οριστικές τοποθετήσεις: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν οι εκπαιδευτικοί ΠΕ
Χρύσα Χοτζογλου
Στο πλευρό της Χρύσας Χοτζόγλου οι δάσκαλοι του Βύρωνα και της Καισαριανής - Κλιμάκωση κινητοποιήσεων ενάντια στις πειθαρχικές διώξεις
Ο Σύλλογος «Ρόζα Ιμβριώτη» καταγγέλλει την υπουργική απόφαση και ζητά δικαίωση
Στο πλευρό της Χρύσας Χοτζόγλου οι δάσκαλοι του Βύρωνα και της Καισαριανής - Κλιμάκωση κινητοποιήσεων ενάντια στις πειθαρχικές διώξεις
ακροπολη
Πλημμύρισε η Ακρόπολη για τη διεθνή ημέρα μνημείων: Χιλιάδες πολίτες στον Ιερό Βράχο με ελεύθερη είσοδο
Από τις πρώτες πρωινές ώρες επικρατεί το αδιαχώρητο, καθώς χιλιάδες επισκέπτες, τουρίστες αλλά και κάτοικοι της πόλης, αξιοποιούν τη δυνατότητα...
Πλημμύρισε η Ακρόπολη για τη διεθνή ημέρα μνημείων: Χιλιάδες πολίτες στον Ιερό Βράχο με ελεύθερη είσοδο