Σοφία Μπεκατώρου: Ήμουν 16 ετών όταν Ολυμπιονίκης μου επιτέθηκε σεξουαλικά
Νέα αποκάλυψη από τη Σοφία Μπεκατώρου για σεξουαλική επίθεση από Ολυμπιονίκη, όταν ήταν 16 ετών

Η πρωταθλήτρια ιστιοπλοΐας Σοφία Μπεκατώρου δέχθηκε σεξουαλική επίθεση από Ολυμπιονίκη, όταν ήταν 16 ετών.

Η Σοφία Μπεκατώρου απάντησε σε ερώτηση για το αν είχε δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση ως παιδί στην εφημερίδα «Τα Νέα» , λέγοντας ότι «ναι, από πολύ μεγάλο αθλητή, ολυμπιονίκη, όταν ήμουν 16 χρονών, ο οποίος ευτυχώς άκουσε το “όχι” που είπα».

«Το έχω καταθέσει στον εισαγγελέα, αλλά είναι δευτερευούσης σημασίας σε σχέση με αυτό που συνέβη από παράγοντα. Ήταν Σεπτέμβριος, κάναμε προπόνηση στον Πειραιά και επειδή φυσούσε πάρα πολύ δεν μπορούσαμε να βγούμε με σκάφος» είπε.

«Εκείνος είχε ένα τζετ σκι και μου πρότεινε να πάμε να δούμε τον καιρό. Δέχτηκα. Κάποια στιγμή βγάζει το τζετ σκι από την πίσω πλευρά της Μαρίνας Ζέας, προσποιούμενος ότι θέλει να φτιάξει κάτι, με ρίχνει πάνω στο τζετ σκι – υπ’ όψιν ήταν 100 κιλά – και με κοιτάζει. Του λέω “τι κάνεις;» επισήμανε. Μου απάντησε: "Έλα τώρα, δεν θέλεις;".Του απάντησα “όχι” και εκείνος με άφησε και επιστρέψαμε πίσω» αποκάλυψε η Σοφία Μπεκατώρου.

Το περιστατικό αυτό το εκμυστηρεύτηκε στον πατέρα της ο οποίος της απάντησε: «Έλα ρε Σοφία, δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο αυτός ο άνθρωπος ήθελε κάτι ερωτικό από σένα. Από αυτόν έχεις να μάθεις πολλά, συνέχισε».

«Φυσικά ο πατέρας μου δεν ήθελε να με θέσει σε κίνδυνο. Απλώς δεν μπορούσε να συνειδητοποιήσει ότι το παιδί του που ήταν 16 ετών, κάποιος άλλος το έβλεπε ως γυναίκα» υπογράμμισε η Σοφία Μπεκατώρου.

«Κρίνοντας από τον ίδιο αδυνατούσε να φανταστεί ότι ένας άνθρωπος πολύ μεγαλύτερος από μένα θα μπορούσε να συμπεριφερθεί με αυτόν τον τρόπο» πρόσθεσε.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Γιατί η ώρα έχει 60 λεπτά: Η αρχαία απόφαση που «ρυθμίζει» ακόμη τη ζωή μας

Υπ. Παιδείας: Καταβολή αποζημίωσης σε εκπαιδευτικό μετά από 14 χρόνια. Ο λόγος

Σχολεία: Πέντε μέρες χωρίς μαθήματα μετά το Πάσχα - Το πρόγραμμα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Τροχαίο δυστύχημα στην Καβάλα: Χωρίς δίπλωμα οδηγούσε ο πατέρας του 3χρονου παιδιού που έχασε τη ζωη του
Τραγωδία στην Καβάλα: Νεκρό 3 ετών παιδί σε τροχαίο – Χωρίς δίπλωμα οδηγούσε ο πατέρας
Τροχαίο δυστύχημα στην Καβάλα: Χωρίς δίπλωμα οδηγούσε ο πατέρας του 3χρονου παιδιού που έχασε τη ζωη του
Τραγωδία στην Καβάλα: Νεκρό 3 ετών παιδί σε τροχαίο – Χωρίς δίπλωμα οδηγούσε ο πατέρας