Παράταση τριών ημερών για όλα τα ΑΦΜ έλαβε το πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους» του υπουργείου Τουρισμού - Σήμερα μπορούν να κάνουν αίτηση τα ΑΦΜ που τελειώνουν σε 8 και 9

Την τριήμερη παράταση στο πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους» του υπουργείου Τουρισμού, ανακοίνωσε πριν από λίγο η υφυπουργός Τουρισμού, Σοφία Ζαχαράκη, μιλώντας στην εκπομπή του Γιώργος Παπαδάκη στον ΑΝΤ1.

Σήμερα, θα ήταν η τελευταία μέρα των αιτήσεων αλλά όπως είπε η υφυπουργός, λόγω της μεγάλης ζήτησης αποφασίστηκε να υπάρξει μια μικρή παράταση που θα αφορά όλα τα ΑΦΜ, μέχρι τη Δευτέρα.

Υπενθυμίζουμε ότι οι αιτήσεις για το πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους» ξεκίνησαν τη Δευτέρα, 5 Ιουλίου, ενώ η πλατφόρμα ανοίγει καθημερινά για συγκεκριμένα ΑΦΜ. Σήμερα, Παρασκευή, 9 Ιουλίου μπορούν να υποβάλλουν αίτηση τα ΑΦΜ που λήγουν σε οκτώ (8) και εννέα (9).

Μέχρι τη Δευτέρα η παράταση

Από αύριο, Σάββατο 10 Ιουλίου και έως και τη Δευτέρα, 12 Ιουλίου, θα μπορούν όσοι δεν πρόλαβαν να υποβάλλουν αίτηση στο πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους», ανεξαρτήτως του ΑΦΜ τους.

Η κα. Ζαχαράκη τόνισε πως η παράταση δόθηκε λόγω της μεγάλης ζήτησης, ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν θα δοθεί επιπλέον παράταση

Επιπλέον η υφυπουργός σημείωσε πως ήδη πάνω από 200.000 πολίτες έχουν κάνει αίτηση για το πρόγραμμα ενώ τα voucher των διακοπών θα δοθούν στις αρχές Αυγούστου.

Το πρόγραμμα "Τουρισμός Για Όλους", προϋπολογισμού 100 εκατ. Ευρώ, δημιουργήθηκε από το Υπουργείο Τουρισμού για την ενίσχυση της ζήτησης του εγχώριου τουρισμού για το έτος 2020 και η εκπόνησή του παρατάθηκε για το 2021.

Δύο κατηγορίες Voucher

Για το πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους» του υπουργείου Τουρισμού υπάρχουν δύο κατηγορίες δικαιούχων:

Δικαιούχοι με voucher για τουριστικά καταλύματα οι οποίοι έχουν την δυνατότητα να επιλέξουν από το μητρώο παρόχων καταλυμάτων και να κάνουν κράτηση. Η διαμονή σε κατάλυμα μπορεί να είναι για 2 ή 3 ή 4 διανυκτερεύσεις όχι συνδυασμός.

Δικαιούχοι με voucher για Τουριστικό Γραφείο, οι οποίοι έχουν την δυνατότητα να επιλέξουν μεταξύ των τουριστικών γραφείων που έχουν ενταχθεί στο μητρώο παρόχων – τουριστικά γραφεία. Oι δικαιούχοι vouchers τουριστικών γραφείων ΔΕΝ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΚΑΤΑΛΥΜΑ από το μητρώο παρόχων καταλυμάτων.

Να σημειωθεί πως δεν υπάρχει περιορισμός στις ημέρες που διαρκεί ένα τουριστικό πακέτο, μπορεί να είναι 1 ή και περισσότερες ημέρες καθώς και πώς δεν είναι δυνατή η αλλαγή κατηγορίας voucher.

Τι επιδοτείται

Δικαιούχοι με voucher για τουριστικά καταλύματα

Ο δικαιούχος μπορεί να επιλέξει να αξιοποιήσει το evoucher που έχει στην κατοχή του για 4 ή 3 ή 2 διανυκτερεύσεις και να επιδοτηθεί ως εξής:

  • 2 διανυκτερεύσεις Επιδότηση 100% με ανώτερο ποσό τα 40€/την ημέρα/το άτομο (ισχύει για όλους) ή
  • 3 διανυκτερεύσεις Επιδότηση 100% με ανώτερο ποσό τα 40€/την ημέρα/το άτομο (ισχύει για όλους) ή
  • 4 διανυκτερεύσεις Επιδότηση 80% με ανώτερο ποσό τα 30€/την ημέρα/το άτομο Επιδότηση 100% για ΑΜΕΑ με ανώτερο ποσό τα 30€/την ημέρα/το άτομο

Δικαιούχοι με voucher για Τουριστικό Γραφείο

Ο δικαιούχος μπορεί να επιλέξει να αξιοποιήσει το evoucher που έχει στην κατοχή του σε τουριστικό πακέτο της επιλογής σας από τα συμβεβλημένα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Γραπτός ΑΣΕΠ: Σε ποια ειδικότητα κάνουν αίτηση φιλόλογοι και μαθηματικοί

ΒΓΗΚΕ Η  προκήρυξη για το Διαγωνισμό του ΑΣΕΠ - Πώς κάνετε αίτηση και πότε

Νέο σύστημα διορισμών Εκπαιδευτικών: Tο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ που μοριοδοτεί και στους 2 ΠΙΝΑΚΕΣ

Παν.Πατρών: Υποτροφίες σε Μεταπτυχιακά Ειδικής Αγωγής και Διαπολιτισμικής - Αιτήσεις μέσω alfavita.gr

ΑΣΕΠ: Το ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ στην Ελλάδα online Lower - Proficiency για Ενήλικες σε 2 ημέρες Μόνο 111 ευρώ

Απαραίτητο τυπικό προσόν ECDL - Πιστοποίηση Υπολογιστών μόνο με 95 ευρώ

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα

vrefonipiokomos_thessaloniki
Σοκαριστικό βίντεο με τη βρεφονηπιοκόμο στη Θεσσαλονίκη να χαστουκίζει παιδάκι
Η γυναίκα χαστουκίζει ένα παιδάκι και το τραβάει βίαια από το χεράκι του, ενώ ακούγεται να λέει: «εσύ τι κοιτάς λες και θα φας. Έλα πάμε για ύπνο».
Σοκαριστικό βίντεο με τη βρεφονηπιοκόμο στη Θεσσαλονίκη να χαστουκίζει παιδάκι
κινητοποίηση εκπαιδευτικών
Άρθρο στην εφημ. Εποχή: Η ΟΛΜΕ στα χνάρια της ΓΣΕΕ με ευθύνη των συνδικαλιστών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ
Σίγουρα δεν είναι ο μόνος που παρακολουθεί με μεγάλη στεναχώρια την πρωτοφανή κατρακύλα μιας παράταξης του κόμματός του που πλέον δεν έχει καμιά...
Άρθρο στην εφημ. Εποχή: Η ΟΛΜΕ στα χνάρια της ΓΣΕΕ με ευθύνη των συνδικαλιστών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ