Να μη δοθεί η επιμέλεια της μικρής Λυδίας στην οικογένεια του καθ' ομολογία δολοφόνου της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, ζητά ο αντιστράτηγος της ΕΛ.ΑΣ., Α. Κασιμάτης, ο οποίος υποστηρίζει ότι ο κίνδυνος θα είναι τεράστιος για το παιδί.
«Το παιδί δεν θα είναι καλό να μεγαλώσει με την οικογένεια του καθ' ομολογίαν δολοφόνου», δήλωσε στο Open TV. Στη συνέχεια, υπογράμμισε πως ο κίνδυνος ήταν τεράστιος για το παιδί και ισχυρίστηκε ότι ήταν ειδεχθής επιλογή η πράξη του στραγγαλισμού της Καρολάιν:
«Δεν με απασχολεί τόσο το πώς θα μεγαλώσει η μικρή Λυδία, αλλά το ότι κατάφερε να επιβιώσει. Η γνώμη μου είναι ότι μετά την Καρολάιν και μετά το σκυλάκι, ο κίνδυνος ήταν τεράστιος και για το παιδί. Κάποιος άνθρωπος που βιώνει το πέρασμα στην πέρασμα στην πράξη του εγκλήματος, ουσιαστικά μεταφέρει ένα τεράστιο ποσό εξωστρεφόμενης επιθετικότητας στο πρόσωπο που θανατώνει».
Επίσης, ο αντιστράτηγος εν αποστρατεία τόνισε ότι ο πιλότος φοβόταν να μην ανοίξει η Καρολάιν το στόμα της και υποστήριξε πως ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, «είχε διάθεση να ελέγξει από κάθε πλευρά ο,τιδήποτε έλεγε».
Όλες οι σημαντικές ειδήσεις
Προσλήψεις εκπαιδευτικών – ΟΠΣΥΔ: Τα 6 βήματα για σωστά δικαιολογητικά και φάκελο
Πανελλήνιες 2026: Το έγγραφο «κλειδί» για την είσοδο στα εξεταστικά κέντρα
Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google
Alfavita Newsroom