Πυροβολισμοί
Πυροβολισμοί στο κέντρο της Μινεάπολις με δύο νεκρούς και οκτώ τραυματίες

Δύο άνδρες σκοτώθηκαν και άλλοι οκτώ άνθρωποι τραυματίστηκαν έπειτα από πυροβολισμούς στο κέντρο της Μινεάπολις, ανακοίνωσε η αστυνομία.

"Από τα δέκα θύματα, όλοι είναι ενήλικες, πέντε άνδρες και πέντε γυναίκες. Οι δύο που απεβίωσαν ήταν άνδρες, και ένας που βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση είναι άνδρας", ανέφερε η αστυνομία της Μινεάπολις στον λογαριασμό της στο Twitter.

"Η τάξη αποκαταστάθηκε πλήρως στο σημείο και στις γύρω περιοχές", αναφέρει η ανακοίνωση της αστυνομίας όπου προστίθεται πως επτά τραυματίες λαμβάνουν ιατρική φροντίδα σε τοπικά νοσοκομεία και φέρουν τραύματα που δεν είναι απειλητικά για τη ζωή τους.

Οι πυροβολισμοί σημειώθηκαν στο 300ό τετράγωνο της N. 1st Ave., σύμφωνα με την αστυνομία.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Τέλος τα παλιά διπλώματα: Τι αλλάζει για όλους τους οδηγούς

Διορισμοί εκπαιδευτικών 2026: Το ΦΕΚ με τα νέα πτυχία που «ξεκλειδώνουν» 10.000 μόνιμες θέσεις

Πανελλαδικές: Τι «έπεσε» το 2025 - Όλα τα θέματα στα ΓΕΛ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα