mousikos-omilos-arsakeion
Έμπρακτη αναγνώριση του αγώνα των νοσοκομειακών γιατρών που μάχονται στις ΜΕΘ - Τα χρήματα απευθείας στο ΓΝΑ Γ. Γεννηματάς - Μελωδικός φόρος τιμής στους "ήρωες της εποχής μας".

"Το βίντεο που θα δείτε δημιουργήθηκε από την ανάγκη μας να σταθούμε αρωγοί στους ανθρώπους που, από την αρχή τής πανδημίας, πολεμούν καθημερινά στην πρώτη γραμμή τον αόρατο «εχθρό» τής εποχής. Μπορεί όλοι να κοιτούμε τώρα προς την έξοδο από την απομόνωση που επέφερε ο κορωνοϊός, ωστόσο οι «ήρωες της εποχής μας», οι νοσοκομειακοί γιατροί, συνεχίζουν να δίνουν σκληρό αγώνα στις ΜΕΘ και στη νοσηλεία των ασθενών. Ο Μουσικός Όμιλος των Αρσακείων-Τοσιτσείων Σχολείων αποφάσισε, λοιπόν, να στηρίξει «μελωδικά» το νοσοκομείο ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ." λέει η υπεύθυνη του Μουσικού Ομίλου κ. Χριστίνα Βαρσάμη-Κούκνη εξηγώντας τον λόγο που οδήγησε σε αυτή την κίνηση.

Μέλη του Μουσικού Ομίλου ένωσαν τις φωνές τους ερμηνεύοντας ένα τραγούδι που γράφτηκε ειδικά για τον σκοπό αυτό. Η υπεύθυνη καθηγήτρια των Ομίλων κ. Χριστίνα Βαρσάμη-Κούκνη ανέλαβε τη διδασκαλία, τη χορωδιακή και οργανική επεξεργασία και τη διεύθυνση της χορωδίας. Οι στίχοι και η μελοποίηση είναι της νηπιαγωγού-μουσικού των σχολείων κ. Μαρινάνσυς Αγγελάκη. Με τον Μουσικό Όμιλο συνέπραξαν οι μουσικοί Άρης Ζέρβας (cello) και Κωστής Καρίτζης (βιολί), τους οποίους η υπεύθυνη του Ομίλου ευχαριστεί από καρδιάς.

Στόχος αυτής της προσπάθειας είναι η οικονομική ενίσχυση τού νοσοκομείου για την αγορά υγειονομικού υλικού.

Κάτω από το βίντεο αναγράφεται ο τραπεζικός λογαριασμός τού νοσοκομείου ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ, στον οποίον μπορεί προαιρετικά ο καθένας να καταθέσει οποιοδήποτε ποσόν για τις ανάγκες τού νοσοκομείου. Τα χρήματα κατατίθενται απευθείας στον λογαριασμό που έδωσε η Διοίκηση του «Γ. Γεννηματάς» και δεν παρεμβάλλεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο ο Μουσικός Όμιλος ή οποιοσδήποτε τρίτος.

"Ευχόμαστε με τη συνδρομή σας να επιτευχθεί ο σκοπός μας!", λέει η υπεύθυνη του Μουσικού Ομίλου επισημαίνοντας πόσο σημαντική είναι η δημιουργία του βίντεο αυτού ως χειρονομία αλληλεγγύης και προσφοράς, κάτι που αναγνώρισε και η Διοίκηση του Νοσοκομείου αποστέλλοντάς της τόσο ο Διοικητής όσο και η Αναπληρώτρια Διοικήτρια ευχαριστήριες επιστολές.

"Η νέα γενιά των ανθρώπων που εκπροσωπείται μέσω εσάς αποτελεί έμπρακτη απόδειξη του ανθρωπιστικού οράματός σας σε αυτήν την κρίσιμη περίοδο και μας δίνει μεγάλη ελπίδα και είναι τόσο ενθαρρυντικό για να συνεχίσουμε τον αγώνα μας όλοι εμείς οι υγειονομικοί, σκεπτόμενοι εσάς που αποτελείτε το μέλλον της κοινωνίας. Είμαστε πάντα  ευγνώμονες για τη στήριξή σας και η ευγνωμοσύνη μας αυτή είναι ειλικρινής και διαρκής." έγραψε προς τα μέλη του Μουσικού Ομίλου η κ. A. Μάινα, Αν. Διοικήτρια του Νοσοκομείου.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Κατάρτιση 500.000 ενηλίκων: 10.000 προσλήψεις εκπαιδευτών ενηλικών με έως 22 ευρώ την ώρα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - Ξεκινάει 28 Μαρτίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 28/3

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

πανεπιστημιο κρητης
Παν. Κρήτης: Επίσκεψη του Earth Commons Institute for the Environment and Sustainability του Πανεπιστημίου Georgetown
Επισκέφτηκαν το Πανεπιστήμιο Κρήτης στο πλαίσιο της συνεργασίας για την αντιμετώπιση κοινών προκλήσεων για το περιβάλλον
Παν. Κρήτης: Επίσκεψη του Earth Commons Institute for the Environment and Sustainability του Πανεπιστημίου Georgetown