Θύμα ξυλοδαρμού η Σούπερ Κική - Της επιτέθηκαν 30 άνδρες
Η Σούπερ Κική αποκάλυψε πως έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από παρέα 30 ατόμων μαζί με μια φίλη της

Τον ξυλοδαρμό της από παρέα 30 ατόμων για οπαδικούς λόγους, έκανε η δημοφιλής κωμικός Κική Λιτσάκη (Super Kikii) μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram.

Συγκεκριμένα, η Σούπερ Κική ανήρτησε μια σειρά από insta stories στα οποία αποκαλύπτει πως η ίδια και μια φίλη της δέχτηκαν επίθεση από 30 αγόρια, τα οποία τις χτύπησαν με μπουνιές και κλωτσιές σε όλο τους το σώμα.

«Εγώ όσοι με γνωρίζετε δεν έχω καμία σχέση με ομάδες. Είχα όμως πριν 11 χρόνια. Πριν 11 χρόνια λοιπόν είχα βγει στη συνέντευξη του Θεοδωράκη με την μπλούζα του Παναθηναϊκού. Αυτή η συνέντευξη τώρα επανενώθηκε με την συνέντευξη που έδωσα τότε στον Αρναούτογλου οπότε κάποιοι θυμήθηκαν ποια ήταν αυτή η κοπέλα με την μπλούζα του Παναθηναϊκού το 1900… Η αλήθεια είναι ότι κάνω αυτά τα stories γιατί είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένη και σοκαρισμένη. Οκ βρέθηκαν 30 ηλίθιοι που βαράγανε κοπέλες, το ξέραμε ότι υπάρχουν. Όμως δεν περίμενα ποτέ ότι υπάρχουν άνθρωποι με τέτοιο γερό στομάχι που βλέπουν μπροστά τους να χτυπάνε κοπέλες και να τραβάνε βίντεο και να κοιτάνε χωρίς να βοηθάει κανένας», τόνισε η Κική Λιτσάκη.

«Όλα αυτά τα stories τα κάνω για αυτό το λόγο. Δε γίνεται να βλέπεις στο δρόμο να βαράνε είτε άνθρωπο είτε ζώο είτε οτιδήποτε και να τραβάς βίντεο. Είσαι ακριβώς το ίδιο με αυτόν που βαράει εκείνη τη στιγμή. Ακόμη και αν ήμουν μέχρι σήμερα όμως υποστηρικτής οποιασδήποτε ομάδας πρέπει να σταματήσει αυτός ο φασισμός να μην μπορούμε να λέμε τι μας αρέσει. Εγώ δε μπορώ να βγάλω με τίποτα από το μυαλό μου τις στιγμές, που έπιαναν τη Φαιούλα από τον λαιμό και την κλωτσάγανε μέσα στα μούτρα. Σε ένα παιδί που δεν έχει παίξει ποτέ στη ζωή του ξύλο, που δεν έχει ασχοληθεί, που μπήκε στη μέση μόνο για μένα. Πραγματικά εύχομαι σε όλους να έχετε ή να βρείτε έναν φίλο σαν τη Φαίη. Είναι ότι καλύτερο μου έχει συμβεί. Είναι ο άνθρωπός μου και είμαι πολύ περήφανη που την έχω…», πρόσθεσε η «Super Κική».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παραιτήθηκε διευθυντής σχολείου που απειλήθηκε με καθαίρεση και πειθαρχικές ποινές επειδή αντιτάχθηκε σε αυτή στην αξιολόγηση

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 17 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 17/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΟΡΘΙΟΙ ΑΔΕΡΦΙΑ.jpg
Αγωνιστική Παρέμβαση (ΕΛΜΕ Νέας Σμύρνης Καλλιθέας Μοσχάτου): Δυο κουβέντες μόνο και το ψηφοδέλτιο μας
Όλα μας τα χρόνια μαζί με τους αγώνες ενάντια στις αντιεκπαιδευτικές πολιτικές, διεκδικώντας καλύτερες συνθήκες για τη ζωή και τη δουλειά μας, δώσαμε...
Αγωνιστική Παρέμβαση (ΕΛΜΕ Νέας Σμύρνης Καλλιθέας Μοσχάτου): Δυο κουβέντες μόνο και το ψηφοδέλτιο μας
Λύματα στο Ηράκλειο
Εφιάλτης στο Ηράκλειο: Λύματα πλημμύρησαν ολόκληρες γειτονιές – Έντονη δυσοσμία
Από το συγκεκριμένο σημείο διέρχονται καθημερινά και μικρά παιδιά που μεταβαίνουν σε σχολικό συγκρότημα της περιοχής
Εφιάλτης στο Ηράκλειο: Λύματα πλημμύρησαν ολόκληρες γειτονιές – Έντονη δυσοσμία