art director
Θλίψη για τον πρόωρο θάνατο του Art Director της «Εφ.Συν.», Δημήτρη Φωτόπουλου

Θλίψη προκάλεσε η είδηση του θανάτου του Δημήτρη ΦωτόπουλουArt Director της «Εφ.Συν.», ο οποίος «έφυγε» πρόωρα από τη ζωή.

Ο Δημήτρης εισήχθη σε ιδιωτικό νοσοκομείο με οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου το απόγευμα της Δευτέρας, για να καταλήξει λίγες ώρες αργότερα. 

Ήταν από τους κορυφαίους Art Directors στην Ελλάδα και είχε εργαστεί σε πολλές εφημερίδες και περιοδικά, μεταξύ των οποίων η «Νέα Σελίδα», ο «Επενδυτής» και ο «Ελεύθερος Τύπος».

Στην «Εφ.Συν.» εργαζόταν από τον περασμένο Ιούνιο και ανέλαβε τον ανασχεδιασμό της Εφημερίδας καθώς και την επιμέλεια βιβλίων-προσφορών που συνόδευαν τη Σαββατιάτικη έκδοση. Η τελευταία του δουλειά ήταν το βιβλίο-αφιέρωμα  στον Δημήτρη Χορν του Ιάσονα Τριανταφυλλίδη.

Εκτός από άψογος επαγγελματίας ο Δημήτρης ήταν και ένας σπουδαίος άνθρωπος, ένα υπέροχο παιδί, γεγονός που κάνει την απώλειά του ακόμα πιο επώδυνη.

Θα μας λείψεις Δημήτρη... 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα σε 2 ημέρες στα χέρια σου - Δίνεις από το σπίτι σου

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 18/12

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Στέφανος Παραστατίδης
Παραστατίδης σε κυβέρνηση: «Αν δεν μπορείτε να πληρώσετε τις επιδοτήσεις, παραιτηθείτε»
Παραστατίδης σε κυβέρνηση: «Αν δεν μπορείτε ούτε τις ευρωπαϊκές επιδοτήσεις να πληρώσετε, παραιτηθείτε»
Παραστατίδης σε κυβέρνηση: «Αν δεν μπορείτε να πληρώσετε τις επιδοτήσεις, παραιτηθείτε»