Warning message

Unable to retrieve https://www.youtube.com/watch?v=Sk_wMfl6fe0&t=12s&ab_channel=FireandYah at this time, please check again later.
astynomikos nea smyrni
Σύμφωνα με δημοσίευμα, η ΕΛΑΣ ισχυρίζεται ότι το αντικείμενο που κρατά ο αστυνομικός «αλλάζει σχήμα» και «μοιάζει σαν μικρό ύφασμα που το ανεμίζει» - Πιθανότατα πρόκειται για τα γάντια του

Τα υπηρεσιακά του γάντια και όχι όπλο κρατούσε, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της αστυνομίας, ο άνδρας της ομάδας «Δράση» που εμφανίζεται σε ένα από τα βίντεο που αποτυπώνουν το όργιο καταστολής στη Νέα Σμύρνη να «προτάσσει» με το αριστερό του χέρι άγνωστο αντικείμενο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Βήματος», στο συμπέρασμα αυτό φαίνεται να κατέληξε εσωτερική έρευνα ης ΕΛΑΣ σχετικά με το συγκεκριμένο συμβάν που σημειώθηκε την Τρίτη 9 Μαρτίου.

Το δημοσίευμα της εφημερίδας ισχυρίζεται ότι ο συνεπιβάτης αστυνομικός τεντώνει το χέρι του και φαίνεται το σχετικά ασαφές περίγραμμα του που προσομοιάζει σε όπλο. Ωστόσο ο εν λόγω αστυνομικός διατείνεται ότι κρατούσε τα γάντια του και έκανε νεύμα στον οδηγό του διτρόχου για την πορεία που θ ακολουθήσουν.

Κάτι που φαίνεται, σύμφωνα με στελέχη της ΕΛΑΣ «να επιβεβαιώνεται από την ανάλυση της εν λόγω φωτογραφίας όπως κι άλλων τμημάτων του βίντεο όπου φαίνεται το αντικείμενο που κρατά ο ένστολος να αλλάζει σχήμα, να μοιάζει σαν μικρό ύφασμα που το ανεμίζει. Κάτι που ταιριάζει στην εκδοχή του ότι πρόκειται για τα υπηρεσιακά γάντια του».

Το δημοσίευμα του «Βήματος» επικαλείται υπηρεσιακούς παράγοντες, οι οποίοι αναφέρουν ότι τα λεγόμενα του αστυνομικού επιβεβαιώνεται κι από άλλες μαρτυρίες, ενώ έχει διαπιστωθεί ότι στην κατεύθυνση που κρατά τεντωμένο το χέρι του δεν υπήρχαν πολίτες, ώστε να σημαδεύει σε βάρος του. Σύμφωνα με πληροφορίες η έρευνα συνεχίζεται.

Το επίμαχο βίντεο με τον αστυνομικό:

https://www.youtube.com/watch?v=Sk_wMfl6fe0&t=12s&ab_channel=FireandYah

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Ανακοινώθηκε ο 3ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ με ΝΕΑ ΥΛΗ: Βγήκαν τα πρώτα Τεστ με τις λύσεις τους

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

κκε
Καυγάς μεταξύ Καιρίδη και Κατσώτη: «Θα σας στείλουμε να δουλέψετε» - «Εδώ δεν είναι Σοβιετική Ένωση, αυτά στα γκουλάγκ»
Αφορμή αποτέλεσε η τοποθέτηση του κυβερνητικού βουλευτή ότι η ναυπηγοεπισκευαστική βιομηχανία στην Ελλάδα καταστράφηκε από τα συνδικάτα
Καυγάς μεταξύ Καιρίδη και Κατσώτη: «Θα σας στείλουμε να δουλέψετε» - «Εδώ δεν είναι Σοβιετική Ένωση, αυτά στα γκουλάγκ»
Αλέξης Τσίπρας, Μαρία Καρυστιανού
Δημοσκόπηση Alco: Το 58% προσανατολίζεται σε ψήφο διαμαρτυρίας – Από που θα αντλήσουν ψήφους Τσίπρας και Καρυστιανού
Τα υψηλά ποσοστά αδιαφορίας και αναποφάσιστων, καθώς και η έντονη διάθεση για ψήφο διαμαρτυρίας, δείχνουν ότι το εκλογικό σώμα παραμένει ανοικτό σε...
Δημοσκόπηση Alco: Το 58% προσανατολίζεται σε ψήφο διαμαρτυρίας – Από που θα αντλήσουν ψήφους Τσίπρας και Καρυστιανού
τεμπη
Το πόρισμα του ΕΟΔΑΣΑΑΜ για τα Τέμπη: Δεν πληρούσαν τις προδιαγραφές πυραντοχής τα καθίσματα της επιβατικής αμαξοστοιχίας
Τι αποκαλύπτει η τεχνική έκθεση του ΕΟΔΑΣΑΑΜ
Το πόρισμα του ΕΟΔΑΣΑΑΜ για τα Τέμπη: Δεν πληρούσαν τις προδιαγραφές πυραντοχής τα καθίσματα της επιβατικής αμαξοστοιχίας
βιολαντα
Ο Ρουβίκωνας αναλαμβάνει το λάθος και αποζημιώνει εταιρεία που χτύπησε κατά λάθος αντί της «Βιολάντα»
Η συλλογικότητα παραδέχεται ότι μέλη της προκάλεσαν ζημιές σε λάθος επιχείρηση στο Μενίδι και δηλώνει ότι θα καλύψει πλήρως το κόστος των φθορών.
Ο Ρουβίκωνας αναλαμβάνει το λάθος και αποζημιώνει εταιρεία που χτύπησε κατά λάθος αντί της «Βιολάντα»