Warning message

Unable to retrieve https://www.facebook.com/DoraBakoyannis/posts/10159485815641672 at this time, please check again later.
troxaio vouli iasonas
«Το τροχαίο δεν ήταν θανατηφόρο και ο οδηγός παρέμεινε στο σημείο» - Τι δήλωσαν «πηγές» της ΕΛΑΣ για τη μη σύλληψη του οδηγού του οχήματος της ασφάλειας της Μπακογιάννη που ενεπλάκη σε τροχαίο την Παρασκευή έξω από τη Βουλή

Σύμφωνα με πηγές του Αρχηγείου της ΕΛΑΣ, τις οποίες επικαλείται το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο οδηγός του υπηρεσιακού αυτοκινήτου που ενεπλάκη στο τροχαίο έξω από τη Βουλή, την περασμένη Παρασκευή, δεν συνελήφθη επειδή το τροχαίο δεν ήταν θανατηφόρο, καθώς επίσης επειδή βάσει του άρθρου 43 παρ. 5 του ΚΟΚ παρέμεινε στο σημείο του ατυχήματος και δεν ήταν ύποπτος φυγής.

Στη Μπακογιάννη ανήκει το υπηρεσιακό όχημα

Το αυτοκίνητο που παρέσυρε και τραυμάτισε βαρύτατα έναν 23χρονο μοτοσικλετιστή έξω από τη Βουλή ανήκει στην ασφάλεια της Ντόρας Μπακογιάννης. 

Το ότι πρόκειται για όχημα της ασφάλειάς της έκανε σήμερα γνωστό η ίδια η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, η οποία αναφέρει ότι επικοινώνησε με την οικογένεια του θύματος και τους διαβεβαίωσε πως «η υπόθεση θα ερευνηθεί σε βάθος και οι ευθύνες θα αποδοθούν». 

https://www.facebook.com/DoraBakoyannis/posts/10159485815641672

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 8/5

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 8/5

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα