Warning message

Unable to retrieve https://twitter.com/Marka149133376/status/1363762646659584003 at this time, please check again later.
Ιωάννα Μάνδρου
Αδιανόητες δηλώσεις Μάνδρου για την υπόθεση Λιγνάδη - Θέτει ζήτημα... ευθυνών των γονέων των θυμάτων που καταγγέλλουν βιασμό - «Δεν μπορεί το παιδί 14 χρονών να κοιμάται έξω από το σπίτι και να μην ξέρει η μάνα κι ο πατέρας

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση Λιγνάδη, καθώς πληθαίνουν οι επώνυμες καταγγελίες κατά του γνωστού σκηνοθέτη και ηθοποιού, ενώ ο ίδιος έχει συλληφθεί και αναμένεται να οδηγηθεί στη δικαιοσύνη.

Η κυβέρνηση έσπευσε να απαντήσει στο αίτημα του καλλιτεχνικού κόσμου αλλά και μερίδας της κοινωνίας για απομάκρυνση της Λίνας Μενδώνη, δηλώνοντας πως η υπουργός Πολιτισμού χαίρει της απόλυτης στήριξης του πρωθυπουργού.

Οι αποκαλύψεις αναμένεται να συνεχιστούν σε μια υπόθεση που παίρνει, πλέον, απρόβλεπτες διαστάσεις και θέτει ζήτημα (κατ΄αρχάς) πολιτικών και ηθικών ευθυνών για την τοποθέτηση του Δ. Λιγνάδη στη θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου.

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, η δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ Ιωάννα Μάνδρου θεώρησε σκόπιμο (μετά το εύστοχο σχόλιο για την... κόμμωση της Μάγδας Φύσσα) να θέσει ζήτημα ευθυνών των γονέων των θυμάτων.

«Tα παιδιά αυτά που βρισκόντουσαν σε ένα σπίτι και ξενυχτάγανε και υφίσταντο αυτά που υφίσταντο, μάνα και πατέρα δεν είχανε;», δήλωσε αρχικά η δημοσιογράφος, με τις δηλώσεις της να προκαλούν αλγεινές εντυπώσεις και να σχολιάζονται έντονα στα social media.

https://twitter.com/Marka149133376/status/1363762646659584003

Σε μια προσπάθεια να «μαζέψουν» την κατάσταση, δημοσιογράφοι του πάνελ επεσήμαναν πως σε αρκετές περιπτώσεις πρόκειται για ασυνόδευτα προσφυγόπουλα, με την Ι. Μάνδρου να επιμένει:

«Όχι, αυτά που έχουν καταγγείλει δεν είναι καθόλου προσφυγόπουλα. Ήτανε παιδιά σε οικογένειες που κατά τη γνώμη μου τίθεται ένα θέμα ευθύνης των γονέων που πρέπει να ασκούν με επιμέλεια την επιμέλεια των παιδιών τους γιατί δεν μπορεί το παιδί 14 χρονών να κοιμάται έξω από το σπίτι και να μην ξέρει η μάνα κι ο πατέρας αν είναι σε κανενός αλλουνού παιδί το σπίτι ή αν είναι πουθενά αλλού». 

Βίντεο μεγαλύτερης διάρκειας με τις επίμαχες δηλώσεις:

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παραιτήθηκε διευθυντής σχολείου που απειλήθηκε με καθαίρεση και πειθαρχικές ποινές επειδή αντιτάχθηκε σε αυτή στην αξιολόγηση

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 17 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 17/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Η Ελληνική αποστολή της EOES 2024 στο Λουξεμβούργο
Μαθητική διάκριση στον διαγωνισμό Ευρωπαϊκής Ολυμπιάδας Πειραμάτων EOES 2024
Η Ελληνική αποστολή της EOES 2024 στο Λουξεμβούργο - Σε σύνολο 7 χρυσών, 14 αργυρών και 24 χάλκινων μεταλλίων, οι δύο ελληνικές ομάδες κατέκτησαν...
Μαθητική διάκριση στον διαγωνισμό Ευρωπαϊκής Ολυμπιάδας Πειραμάτων EOES 2024