νοσοκομείο κορονοιος
Ο 37χρονος ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου τον 82χρονο άνδρα με τον οποίο μοιραζόταν το δωμάτιο του νοσοκομείου, όπου νοσηλεύονταν με κορωνοϊό.

Άγριο έγκλημα σημειώθηκε σε νοσοκομείο στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ.

Ο 37χρονος Jesse Martinez  δολοφόνησε έναν 82χρονο όταν ο τελευταιος ξεκίνησε να προσεύχεται.

Το ηλικιωμένο θύμα υπέστη πολλαπλούς τραυματισμούς από τη φιάλη οξυγόνου, με την οποία τον χτύπησε κατ’ επανάληψη ο 37χρονος, ενώ κατέληξε από τα τραύματα την επόμενη ημέρα.

Σύμφωνα με την αστυνομία του Λος Άντζελες φέρεται να άρπαξε τη φιάλη οξυγόνου και να του επιτέθηκε, χτυπώντας τον με μανία. Ο άτυχος ηλικιωμένος άφησε την τελευταία του πνοή την επόμενη μέρα.

Δράστης και θύμα, σύμφωνα με τις αρχές, δεν γνώριζαν ο ένας τον άλλον πριν εισαχθούν στο νοσοκομείο με κορονοϊό.

Τα νοσοκομεία της Καλιφόρνιας αγωνίζονται να αντεπεξέλθουν αφού η πολιτεία κατέγραψε ένα εκατομμύριο νέες μολύνσεις σε μόλις έξι εβδομάδες. Περισσότερα από δύο εκατομμύρια κρούσματα έχουν πλέον επιβεβαιωθεί στην Καλιφόρνια από την έναρξη της πανδημίας.

Τα νοσοκομεία αντιμετωπίζουν έλλειψη προσωπικού και η πολιτεία έχει απευθύνει έκκληση για 3.000 επιπλέον υγειονομικούς.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Πότε θα βγουν οι πίνακες κατάταξης αναπληρωτών για προσλήψεις

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 17/8

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

φωτια
Δυτική Αχαΐα και Πάτρα: Χωρίς νερό και ρεύμα και τρίτο 24ωρο μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές
Χθες, ο Δήμος Πατρέων διέθεσε βυτιοφόρα σε διάφορες περιοχές, με τους πολίτες να σχηματίζουν ουρές για να γεμίσουν μπουκάλια και δοχεία.
Δυτική Αχαΐα και Πάτρα: Χωρίς νερό και ρεύμα και τρίτο 24ωρο μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές