Φρίκη στη Θεσσαλονίκη - Βιασμός 14χρονης από συμμαθητές της
Οργή και αποτροπιασμό προκαλούν οι καταγγελίες 14χρονης στις αρχές - Βιάστηκε από επτά συμμαθητές της, ηλικίας 13 έως 17 ετών

Εφιαλτικές στιγμές περιέγραψε 14χρονη μαθήτρια της Γ΄Γυμνασίου στο Τμήμα Ασφάλειας Θερμαϊκού, όπου κατήγγειλε τον βιασμό της.

Συγκεκριμένα, η μαθήτρια κατήγγειλε πως βιάστηκε από επτά συμμαθητές της  σε εγκαταλελειμμένο κτήριο στην Περαία Θεσσαλονίκης.

Οι επτά ανήλικοι, ηλικίας 13 έως 17 ετών συνελήφθησαν και εις βάρος τους τους σχηματίστηκε δικογραφία για βιασμό και σήμερα οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα.

Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, το απεχθές περιστατικό έλαβε χώρα το μεσημέρι της Πέμπτης, στο κτήριο του εγκαταλελειμμένου εκπαιδευτηρίου Κοραή.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες του θύματος, στον χώρο βρίσκονταν περίπου 15 άτομα, όταν κάποιοι από αυτούς αποχώρησαν. Στη συνέχεια, οι επτά που έμειναν στον χώρο την πλησίασαν με απειλητικές διαθέσεις, ενώ την ακινητοποίησαν υπό την απειλή μαχαιριού και στη συνέχεια τη βίασαν.

Πρόθεση του θύματος, αρχικά, ήταν να μην καταγγείλει το περιστατικό, καθώς αισθανόταν ντροπή. Ωστόσο, αποκάλυψε το έγκλημα σε φίλη της, η οποία, με την σειρά της, ένιωσε την ανάγκη να μιλήσει στην μητέρα της. Στη συνέχεια, από την μητέρα της φίλης της ενημερώθηκε η μητέρα του θύματος και μαζί με την κόρη της προσήλθαν στο Τμήμα Ασφάλειας Θερμαϊκού.

Όπως προβλέπεται σε τέτοιες περιπτώσεις, η ανήλικη κατέθεσε παρουσία παιδοψυχολόγου και οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψη των κατηγορουμένων.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

γαζα
Τα πιο αβάσταχτα «μαμά»
Κι όταν, στα δύσκολα, συρρικνώνομαι κι αναζητώ την αγκαλιά, τις δίχως προϋποθέσεις, πιο αφειδώλευτης αγάπης κι όταν τις νύχτες του χειμώνα, βρέχει...
Τα πιο αβάσταχτα «μαμά»