Warning message

Unable to retrieve https://www.facebook.com/7236107677/videos/732339837636625/ at this time, please check again later.
8xronos kawasaki
Ένα συγκινητικό video από τον αποχαιρετισμό γιατρών και νοσηλευτών της ΜΕΘ στον 8χρονο Γιάννη, ο οποίος προσβλήθηκε από το σύνδρομο «Καβασάκι», έπειτα από επιπλοκές λόγω κορονοϊού, και βγήκε τελικά νικητής

Μέσα σε ένα συγκινητικό κλίμα γιατροί και νοσηλευτές της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών αποχαιρέτησαν τον 8χρονο Γιάννη, ο οποίος προσβλήθηκε από το σύνδρομο «Καβασάκι», έπειτα από επιπλοκές λόγω κορονοϊού, βγήκε όμως νικητής.

Το προσωπικό της ΜΕΘ με χειροκροτήματα και πλατιά χαμόγελα έδωσε συγχαρητήρια και ευχές στον Γιάννη και του χάρισε ένα σκάφανδρο.

Οι γονείς του μικρού κατέγραψαν τις πραγματικά συγκινητικές στιγμές σε βίντεο που παρουσιάζει ο ΣΚΑΪ.

https://www.facebook.com/7236107677/videos/732339837636625/

Το παιδί παρουσίασε στις 30 Νοεμβρίου μια σπάνια επιπλοκή, ένα μεταφλεγμονώδες σύνδρομο που εμφανίζεται σε παιδιά που έχουν νοσήσει ή μολυνθεί από κορονοϊό με τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό στη ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου να δίνουν μαζί του μάχη για να ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας. 

Πρόκειται για ένα από τα ελάχιστα αντίστοιχα περιστατικά που έχουν αντιμετωπίσει οι γιατροί στη χώρα μας και το πρώτο που νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο του Ρίου.

Χθες, ο Διευθυντής της ΜΕΘ Παίδων, Ανδρέας Ηλιάδης, είχε δηλώσει στο thebest.gr ότι ο μικρός από την Τρίτη δεν υποστηρίζεται αναπνευστικά από μάσκα και η κατάσταση της υγείας του έχει βελτιωθεί και σήμερα αναμένεται να μετακινηθεί από τη ΜΕΘ, στην παιδιατρική κλινική.

Ο μικρός εξήλθε της ΜΕΘ την Τετάρτη.

Έρευνες στο εξωτερικό είχαν συνδέσει τη λοίμωξη του κορονοϊού με την εμφάνιση φλεγμονώδους νόσου σε παιδιά, αν και οι ακριβής συσχέτιση μεταξύ των δύο νοσημάτων δεν έχει εξακριβωθεί πλήρως.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 8/5

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 8/5

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα