8xronos kawasaki
Ο 8χρονος που νοσηλευόταν με συμπτώματα του συνδρόμου Καβασάκι, έπειτα από επιπλοκές λόγω κορoνοϊού, βγαίνει νικητής από τη ΜΕΘ και με ένα δώρο από γιατρούς και νοσηλευτές

Τις επόμενες ώρες αναμένεται να βγει από τη ΜΕΘ Παίδων του νοσοκομείου του Ρίου o 8χρονος, ο οποίος νοσηλευόταν με συμπτώματα του συνδρόμου Καβασάκι, έπειτα από επιπλοκές λόγω κορoνοϊού.

Ο μικρός από χθες δεν υποστηρίζεται αναπνευστικά από μάσκα και η κατάσταση της υγείας του έχει βελτιωθεί και σήμερα αναμένεται να μετακινηθεί από τη ΜΕΘ, στην παιδιατρική κλινική, όπως αναφέρει στο thebest.gr, o Διευθυντής της ΜΕΘ Παίδων, Ανδρέας Ηλιάδης.

Μάλιστα ο 8χρονος θα εξέλθει και με ένα δώρο από το προσωπικό της ΜΕΘ που του χάρισε το σκάφανδρο που θέλησε.

Συγκεκριμένα, με αγάπη και φαντασία, γιατροί και νοσηλευτές μετέτρεψαν ένα ιατρικό σκάφανδρο σε σκάφανδρο αστροναύτη μιας και τα καταστήματα είναι κλειστά. 

skafandro

«Για να θυμάται την πρώτη του νίκη, τη νίκη της ζωής», επισημαίνει ο Ανδρέας Ηλιάδης και προσθέτει: «Mια ακόμα μικρή νίκη του ΕΣΥ. Να μην φοβάται κανείς όσο το ΕΣΥ μας έχει νοσηλευτές και γιατρούς με τέτοια επιστημονική επάρκεια και πραγματική αγάπη για τη δουλειά τους. Στη μουντάδα των καιρών μας ας είναι αυτή η μικρή νίκη ένα μικρό χριστουγεννιάτικο δώρο για όλους μας».

Μάλιστα νωρίτερα την Τετάρτη έβγαλαν αναμνηστική φωτογραφία με τον μικρό, ο κ. Ηλιάδης, οι γονείς και μέλη του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού της Μονάδας.

8xronos kawasaki

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 7/11

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Μειονοτικό σχολείο Ξάνθης
Ξάνθη: Μαθητική κατάληψη «φωτιά» στο μειονοτικό σχολείο με φόντο τη Συνθήκη της Λωζάνης
Ξάνθη: «Καζάνι που βράζει» το Μειονοτικό Γυμνάσιο-Λύκειο — Καταγγελίες, πολιτικές προεκτάσεις και σκιές προβοκάτσιας
Ξάνθη: Μαθητική κατάληψη «φωτιά» στο μειονοτικό σχολείο με φόντο τη Συνθήκη της Λωζάνης
Πελετίδης
Κώστας Πελετίδης: "Αντί η κυβέρνηση να μας επιτίθεται, ας δώσει κρατική χρηματοδότηση για ασφαλή κτίρια"
H Δημοτική Αρχή υπογράμμισε πως αντί η κυβέρνηση να στοχοποιεί τον δήμαρχο, θα έπρεπε να διασφαλίσει την αναγκαία κρατική χρηματοδότηση που...
Κώστας Πελετίδης: "Αντί η κυβέρνηση να μας επιτίθεται, ας δώσει κρατική χρηματοδότηση για ασφαλή κτίρια"