Θυελλώδεις άνεμοι: Απαγορευτικό απόπλου σε Ραφήνα και Λαύριο – Πώς εκτελούνται τα δρομολόγια από τον Πειραιά

Κοινωνία 0

Κρήτη: Εργαζόμενοι καθαριότητας ξυλοκοπήθηκαν επειδή... έκλειναν τον δρόμο με το απορριμματοφόρο

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Εργάτες καθαριότητας ξυλοκοπήθηκαν από ομάδα 10 ατόμων και κατέληξαν στο νοσοκομείο επειδή... έκλειναν τον δρόμο

Βίαιη επίθεση δέχθηκαν εργάτες καθαριότητας του Δήμου Ηρακλείου Κρήτης εν ώρα υπηρεσίας.

Η επίθεση έγινε τα ξημερώματα της Δευτέρας στην περιοχή του Εσταυρωμένου, όταν ο οδηγός του απορριμματοφόρου και δύο εργάτες καθαριότητας έκλεισαν τον δρόμο για να αδειάσουν τους κάδους απορριμμάτων.

Μια ομάδα 10 ατόμων που επέβαιναν σε ένα αγροτικό και ένα ΙΧ βγήκαν εκτός εαυτού ενώ ζητούσαν από το απορριμματοφόρο να κάνει στην άκρη για να περάσουν.

Μετά από φραστικές επιθέσεις, ξεκίνησαν να πετούν αντικείμενα στους εργαζόμενους, ενώ στη συνέχεια τους πλησίασαν και τους επιτέθηκαν. Στη συνέχεια, μπήκαν στα αυτοκίνητά τους και απομακρύνθηκαν ταχύτατα από το σημείο.

Κάμερες κατέγραψαν τη δράση τους και τα χαρακτηριστικά τους, ενώ είναι χαρακτηριστικό πως δεν δέχθηκαν τις εκκλήσεις των εργαζομένων που τους ζήτησαν λίγη υπομονή.

Σχετική ανακοίνωση εξέδωσε ο Σύλλογος Εργαζομένων Καθαριότητας & Εργατοτεχνιτών Δήμου Ηρακλείου:

Η παραβατική  συμπεριφορά  των άγνωστων νταήδων δεν θα μείνει έτσι

Το Δ.Σ του συλλόγου εργαζομένων καθαριότητας& εργατοτεχνιτών Δημου Ηρακλειου καταδικάζει με κατηγορηματικό τρόπο την σωματική και λεκτική βία κατά των 3 εργαζομενων μας.

Εν καιρώ covid-19 καραντίνα, απαγόρευση κυκλοφορίας νυχτερινές ώρες και όλα τα αλλα περιοριστικά μέτρα για υγειονομικούς λόγους, φαίνεται ότι ορισμένοι δεν τους πιάνει κανένα μέτρο και δρουν ανεξέλεγκτα καθώς οι άνανδροι  χτύπησαν τους εργαζόμενους  κατά την διάρκεια  της νυχτερινής αποκομιδής απορριμμάτων στην περιοχή του Τ.Ε.Ι καθώς θεώρησαν ότι εμποδίζουν τον δρόμο στην νυχτερινή τους βόλτα? τρεις ώρα!!

Μετατρέποντας ένα μεροκάματο,  σε μεροκάματο του τρόμου αφου οι εργαζόμενοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες και της ιατρικές γνωματεύσεις.

Η παραβατική  συμπεριφορά  των άγνωστων νταήδων δεν θα μείνει έτσι ο σύλλογος θα κατάθεση μήνυση κατά αγνώστων και ευελπιστεί γρήγορα να βρεθούν αυτοί που προκάλεσαν αυτή την αποτρόπαια πράξη, είμαστε κοντά στους εργαζομένους και δεν θα αφήσουμε τίποτα να πέσει κάτω.

Πηγή πληροφοριών: neakriti

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Λιβάνιος στο alfavita: Βγαίνει το νομοσχέδιο για την επιλογή 30.000 προϊσταμένων – Εξετάσεις εντός του 2026

Αυτές είναι οι 5 πιο ακριβές πόλεις για φοιτητές στην Ελλάδα

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία