Παναγιώτης Πλεξίδας
Ο 27χρονος Βασίλης Πλεξίδας, με συμμετοχή σε συλλογικές δράσεις και πολιτικούς αγώνες, έχασε τη ζωή του στη μάχη με τις φλόγες ως Εθελοντής Πυροσβέστης

Θλίψη προκαλεί στην τοπική κοινωνία του Αγρινίου η απώλεια του 27χρονου Παναγιώτη Πλεξίδα, που έχασε τη ζωή του στις μάχες με τις φλόγες στο Καινούριο, όπου συμμετείχε ως Εθελοντής Πυροσβέστης.

Ο νεαρός είχε συλλογική αγωνιστική δράση από τα μαθητικά χρόνια και οργανώθηκε στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ, συμμετέχοντες σε κοινωνικούς και πολιτικούς αγώνες.

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα Δευτέρα και ώρα 10 π.μ. στην εκκλησία του Αγίου Κωνσταντίνου στο Αγρίνιο.

Ανακοίνωση της Τ.Ε Αιτωλοακαρανίας της ΑΝΤΑΡΣΥΑ για τον θάνατο του συντρόφου Παναγιώτη Πλεξίδα

Αποχαιρετάμε με πόνο καρδιάς τον φίλο, συναγωνιστή και σύντροφο, Πάνο Πλεξίδα. Ο Πάνος, έπεσε σε ώρα καθήκοντος, προσφέροντας τη δική του ζωή για την προστασία της ζωής και του περιβάλλοντος, χθες το βράδυ κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς στο Καινούριο, όπου συμμετείχε ως Εθελοντής Πυροσβέστης του Πυροσβεστικού Σταθμού Παραβόλας.

Ο Πάνος, ήδη από τα μαθητικά του χρόνια, οργανώθηκε στην Αριστερά και δεν σταμάτησε ποτέ να αγωνίζεται για το δίκιο του λαού. Πρωτοστάτης στα τοπικά κινήματα της περιοχής, μέσα από τις  γραμμές του Αριστερού Ρεύματος και της Λαϊκής Ενότητας, βρισκόταν πάντα στην πρώτη γραμμή του αγώνα για κοινωνική δικαιοσύνη. Στάθηκε δίπλα σε κάθε αγώνα του αντιφασιστικού και του φοιτητικού κινήματος της περιοχής αλλά και στο κίνημα ενάντια στους πλειστηριασμούς, διωκόμενος πολλές φορές για την κοινωνική και πολιτική του δράση.

Θα τον θυμόμαστε πάντα για την αυταπάρνηση του, την αυτοθυσία του, τη μαχητικότητα του αλλά και για το ζεστό χαμόγελο του. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους φίλους του. Η σκέψη μας είναι μαζί τους.

Αποχαιρετούμε τον Πάνο, αύριο Δευτέρα 7/9/2020 και ώρα 10 π.μ. στην εκκλησία του Αγίου Κωνσταντίνου στο Αγρίνιο.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΣΟΚ με την Ανάκληση απορρυπαντικού πλυντηρίου ρούχων: Αόρατος κίνδυνος με επιβλαβείς χημικές ουσίες και ελλιπή επισήμανση

750 ευρώ  σε 170.000 πολίτες - Πάρτε τα με μια μόνο αίτηση και όλα εξα αποστάσεως μέσω golearn

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 7/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΤΟΥΛΓΑΡΙΔΗς
Με "τρικλοποδιά" επιχειρούν να γονατίσουν τον δάσκαλο που αγαπήσαμε!
Μια υπόθεση-σύμβολο για τον εκφοβισμό, τη φίμωση της συνδικαλιστικής δράσης και την προσπάθεια εγκαθίδρυσης σιγής νεκροταφείου στα σχολεία
Με "τρικλοποδιά" επιχειρούν να γονατίσουν τον δάσκαλο που αγαπήσαμε!
Τρόφιμα
10 Τροφές-ασπίδα: Οι «θαυματουργές» επιλογές που προστατεύουν την υγεία σου!
Ανακάλυψε ποιες τροφές λειτουργούν σαν φυσικό «φάρμακο» για τον οργανισμό και γιατί δεν πρέπει να λείπουν από τη διατροφή σου
10 Τροφές-ασπίδα: Οι «θαυματουργές» επιλογές που προστατεύουν την υγεία σου!