Κοινωνία 0

Κορονοϊός: Κατέληξε ηλικιωμένη από το γηροκομείο στο Ασβεστοχώρι

girokomeio tsiodras
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Τρεις νεκροί συνολικά το τελευταίο 24ωρο - Διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης διέταξε ο εισαγγελέας

Κατέληξε ηλικιωμένη που διέμενε στον οίκο ευγηρίας «Αγία Κυριακή», στο Ασβεστοχώρι Θεσσαλονίκης, όπου και εντοπίστηκαν 36 κρούσματα κορονοϊού.

Η 88χρονη βρέθηκε χτες θετική στον κορονοϊό, αφού παρουσίασε συμπτώματα. Διακομίστηκε στο ΑΧΕΠΑ από το γηροκομείο, ωστόσο κατέληξε τα ξημερώματα. Η ηλικιωμένη έπασχε από υποκείμενα νοσήματα.

Πλέον ο αριθμός των νεκρών από κορονοϊό στη χώρα μας ανέρχεται σε 219, καθώς το πρωί της Πέμπτης ανακοινώθηκαν ακόμα δύο θάνατοι από κορονοϊό. Συγκεκριμένα, κατέληξαν ένας 87χρονος από τη Χαλκιδική και ένας 82χρονος στη Θεσσαλονίκη.

Ο 87χρονος νοσηλευόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκιδικής με πολλά προβλήματα υγείας, ενώ ο 82χρονος νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του ΑΧΕΠΑ από τις 2 Αυγούστου, με υποκείμενα νοσήματα, γαστρίτιδα και προστάτη.

Την ίδια ώρα, ο προϊστάμενος της εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, Στέφανος Ζαρκαντζιάς, διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης προκειμένου να διερευνηθούν ευθύνες για τη διασπορά του κορονοϊού στον οίκο ευγηρίας.

*Εικόνα: ΑΠΕ-ΜΠΕ

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Νέα σχολική χρονιά 2026-2027: «Κλείδωσε» ο αγιασμός και η επιστροφή των μαθητών στα θρανία

Σκάνδαλο στην Εθνική Σχολή Δικαστών: Υποψήφιος γραμματέας πιάστηκε με πλαστό πτυχίο

Νέες ταυτότητες: Τι ισχύει για όσους δεν έχουν βγάλει μετά τις 3 Αυγούστου

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία