Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Βόρεια Ελλάδα από 15 έως 34 βαθμούς, στην Ήπειρο από 18 έως 36, στη Θεσσαλία από 16 έως 37, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 17 έως 35 βαθμούς, με εξαίρεση τη Νότια Πελοπόννησο όπου οι μέγιστες θα φτάσουν στους 37 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 17 έως 32, και στα νησιά του Αιγαίου από 19 έως 31 βαθμούς, αλλά στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου στα Δωδεκάνησα και τοπικά στην Κρήτη οι μέγιστες θα φτάσουν τους 36 βαθμούς Κελσίου.
Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις έως 6 μποφόρ και τοπικά στα νότια πελάγη 7 μποφόρ κατά περιόδους. Στο Ιόνιο θα πνέουν άνεμοι μεταβαλλόμενων διευθύνσεων με εντάσεις έως 4 μποφόρ και τις θερμές ώρες της ημέρας δυτικοί βορειοδυτικοί άνεμοι με εντάσεις έως 5 μποφόρ.
Στην Αττική αναμένονται λίγες αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί με εντάσεις έως 5 μποφόρ και τοπικά στα ανατολικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 25 έως 33 βαθμούς, αλλά στα βόρεια και ανατολικά οι μέγιστες θα διατηρηθούν 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερα.
Στη Θεσσαλονίκη θα επικρατήσουν λίγες νεφώσεις οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας θα πυκνώσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί με εντάσεις 4 έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 22 έως 30 βαθμούς.
Πηγή: meteo.gr
Όλες οι ειδήσεις σήμερα
Επιστολή μαθητή: Σχολεία ανοικτά είπαμε;
ΑΣΕΠ - ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ: Πιστοποίηση Αγγλικών έως και C2 με ΤΗΛΕΞΕΤΑΣΗ μόνο σε Reading - Listening
ΜΟΡΙΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟ σεμινάριο στην ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ Σχολική Ψυχολογία, Διαπολιτισμική με ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΠΤΩΣΗ
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ Η/Υ για τον ΑΣΕΠ σε 10 ημέρες εξ αποστάσεως με ΔΩΡΕΑΝ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΕΙΣ
ΈΚΠΤΩΣΗ σε σεμινάρια μοριοδοτούμενα του Παν.Αιγαίου έως 25 Ιανουαρίου - 385 ευρώ