Καλές καιρικές συνθήκες σε όλη τη χώρα
Σε ολόκληρη τη χώρα θα επικρατήσουν καλές καιρικές συνθήκες, αλλά τις θερμές ώρες της ημέρας στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις δίνοντας τοπικές βροχές ή καταιγίδες στα ορεινότερα ηπειρωτικά τμήματα και κυρίως στον ορεινό άξονα της Πίνδου.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Βόρεια Ελλάδα από 15 έως 34 βαθμούς, στην Ήπειρο από 18 έως 36, στη Θεσσαλία από 16 έως 37, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 17 έως 35 βαθμούς, με εξαίρεση τη Νότια Πελοπόννησο όπου οι μέγιστες θα φτάσουν στους 37 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 17 έως 32, και στα νησιά του Αιγαίου από 19 έως 31 βαθμούς, αλλά στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου στα Δωδεκάνησα και τοπικά στην Κρήτη οι μέγιστες θα φτάσουν τους 36 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις έως 6 μποφόρ και τοπικά στα νότια πελάγη 7 μποφόρ κατά περιόδους. Στο Ιόνιο θα πνέουν άνεμοι μεταβαλλόμενων διευθύνσεων με εντάσεις έως 4 μποφόρ και τις θερμές ώρες της ημέρας δυτικοί βορειοδυτικοί άνεμοι με εντάσεις έως 5 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται λίγες αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί με εντάσεις έως 5 μποφόρ και τοπικά στα ανατολικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 25 έως 33 βαθμούς, αλλά στα βόρεια και ανατολικά οι μέγιστες θα διατηρηθούν 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερα.

Στη Θεσσαλονίκη θα επικρατήσουν λίγες νεφώσεις οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας θα πυκνώσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί με εντάσεις 4 έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 22 έως 30 βαθμούς.

Πηγή: meteo.gr

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Ιδιωτικά σχολεία: Γείτονας, Ιόνιος και Εράσμειος σε επαφές με μεγάλα funds

Έρχονται πρόστιμα μέχρι και 1.000 ευρώ σε χιλιάδες κατόχους οχημάτων

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Η υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, Δόμνα Μιχαηλίδου
Δόμνα Μιχαηλίδου: «Η Ελλάδα στην πρώτη γραμμή της ευρωπαϊκής προσπάθειας για προσιτή στέγη»
Στο επίκεντρο η θεσμοθέτηση του νέου Ευρωπαϊκού Σχεδίου για την «Προσιτή Κατοικία» και ο ηγετικός ρόλος της χώρας μας στην αξιοποίηση των κοινοτικών...
Δόμνα Μιχαηλίδου: «Η Ελλάδα στην πρώτη γραμμή της ευρωπαϊκής προσπάθειας για προσιτή στέγη»
Ειδικό Νηπιαγωγείο Ρεθύμνου
Ειδικό Νηπιαγωγείο Ρεθύμνου: Στα όρια της αντοχής εκπαιδευτικοί και γονείς (βίντεο)
Οι σοβαρές ελλείψεις προσωπικού στο Ειδικό Νηπιαγωγείο Ρεθύμνου δημιουργούν πρόβλημα και θέτουν σε κίνδυνο ακόμη και την ασφάλεια των μαθητών
Ειδικό Νηπιαγωγείο Ρεθύμνου: Στα όρια της αντοχής εκπαιδευτικοί και γονείς (βίντεο)
Χριστίνα Αλεξοπούλου
Οργή εκπαιδευτικών για Αλεξοπούλου: «Κυνισμός και πλήρης άγνοια της πραγματικότητας»
«Περιφέρουμε αξιοπρεπώς τη φτώχεια μας»: Η απάντηση των εκπαιδευτικών στις εξοργιστικές δηλώσεις της βουλεύτριας της ΝΔ, Χριστίνας Αλεξοπούλου
Οργή εκπαιδευτικών για Αλεξοπούλου: «Κυνισμός και πλήρης άγνοια της πραγματικότητας»