Ένταση σε συγκέντρωση εργαζόμενων στον τουρισμό έξω από το Υπουργείο Εργασίας
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Κινητοποίηση έξω από το Υπουργείο Εργασίας πραγματοποίσαν από τις 12.00 το μεσημέρι εργαζόμενοι στον επισιτισμό - τουρισμό και τα ξενοδοχεία

Η κινητοποίηση πραγματοποιήθηκε μετά από κάλεσμα του κλαδικού Συνδικάτου Εργατοϋπαλλήλων στον Επισιτισμό - Τουρισμό και τα Ξενοδοχεία Ν. Αττικής. 

Μάλιστα κάποια στιγμή σημειώθηκε ένταση καθώς διαδηλωτές επιχείρησαν να εισέλθουν στο χώρο του υπουργείου, καθώς ο υπουργός Εργασίας δεν εμφανίστηκε προκειμένου να συναντηθεί με αντιπροσωπεία τους. 

Μετά το υπουργείο Εργασίας, οι συγκεντρωμένοι προχώρησαν προς τα γραφεία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων που βρίσκεται επίσης επί της Σταδίου όπου εισήλθαν στο κτίριο και απαιτούν εκεί να προσέλθει προκειμένου να γίνει συνάντηση, ο υπουργός Τουρισμού Χ. Θεοχάρης, ο οποίος τελικά λίγη ώρα αργότερα ανταποκρίθηκε στο αίτημά τους και επίκειται άμεσα συνάντησή τους, ενώ οι εργαζόμενοι αποχώρησαν από τα γραφεία της ΠΟΞ. 

Ανάμεσα στα αιτήματά τους είναι να στηριχτούν οι εργαζόμενοι, όχι οι όμιλοι του Τουρισμού, ενώ χαρακτήρισαν κοροϊδία τις πρόσφατες κυβερνητικές εξαγγελίες, απαντώντας σε αυτές, με τη σημερινή κινητοποίηση. Παράλληλα κάλεσαν στο συλλαλητήριο που προετοιμάζουν στις 28 Μάη στις 11 το πρωί στο Σύνταγμα, ενώ ανάλογες αγωνιστικές δράσεις και παρεμβάσεις θα γίνουν εκείνη την ημέρα, αλλά και μέχρι τότε σταδιακά, και σε άλλες πόλεις.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Σκάει στην Εκπαίδευση νέα μεγάλη "Βόμβα" για Ιταλικό Πανεπιστήμιο

Πανελλήνιες 2026: Θέματα, Λύσεις, Αποτελέσματα και Bάσεις στο google

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Διεύθυνση Π.Ε. Ανατολικής Αττικής
«Κόφτης» στις αποσπάσεις: Άγρια κόντρα εκπαιδευτικών με τη ΔΙΠΕ Ανατολικής Αττικής
«Εξαφανισμένη» η Διοίκηση και οι «αιρετοί» καταγγέλλει ο Σύλλογος Π.Ε. «ο Σωκράτης» μετά την παράσταση διαμαρτυρίας
«Κόφτης» στις αποσπάσεις: Άγρια κόντρα εκπαιδευτικών με τη ΔΙΠΕ Ανατολικής Αττικής
διωξεις
Ένωση Διευθυντών: «Κουλτούρα φόβου» στα σχολεία από το μπαράζ πειθαρχικών ελέγχων και ΕΔΕ
«Βιομηχανία» ΕΔΕ ακόμα και για ανώνυμες καταγγελίες καταγγέλλουν οι Διευθυντές των σχολείων
Ένωση Διευθυντών: «Κουλτούρα φόβου» στα σχολεία από το μπαράζ πειθαρχικών ελέγχων και ΕΔΕ
Η Μαρία Καρυστιανού με φόντο το λογότυπο του κόμματός της «Ελπίδα»
Νέα επίθεση Καρυστιανού σε Τσίπρα: «Ο πιο βολικός αντίπαλος για τον Μητσοτάκη»
Μαρία Καρυστιανού: «Ο Αλέξης Τσίπρας έχει δοκιμαστεί, είναι επαγγελματίας πολιτικός, το "όχι" το έκανε "ναι"»
Νέα επίθεση Καρυστιανού σε Τσίπρα: «Ο πιο βολικός αντίπαλος για τον Μητσοτάκη»