Ένταση σε συγκέντρωση εργαζόμενων στον τουρισμό έξω από το Υπουργείο Εργασίας
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Κινητοποίηση έξω από το Υπουργείο Εργασίας πραγματοποίσαν από τις 12.00 το μεσημέρι εργαζόμενοι στον επισιτισμό - τουρισμό και τα ξενοδοχεία

Η κινητοποίηση πραγματοποιήθηκε μετά από κάλεσμα του κλαδικού Συνδικάτου Εργατοϋπαλλήλων στον Επισιτισμό - Τουρισμό και τα Ξενοδοχεία Ν. Αττικής. 

Μάλιστα κάποια στιγμή σημειώθηκε ένταση καθώς διαδηλωτές επιχείρησαν να εισέλθουν στο χώρο του υπουργείου, καθώς ο υπουργός Εργασίας δεν εμφανίστηκε προκειμένου να συναντηθεί με αντιπροσωπεία τους. 

Μετά το υπουργείο Εργασίας, οι συγκεντρωμένοι προχώρησαν προς τα γραφεία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων που βρίσκεται επίσης επί της Σταδίου όπου εισήλθαν στο κτίριο και απαιτούν εκεί να προσέλθει προκειμένου να γίνει συνάντηση, ο υπουργός Τουρισμού Χ. Θεοχάρης, ο οποίος τελικά λίγη ώρα αργότερα ανταποκρίθηκε στο αίτημά τους και επίκειται άμεσα συνάντησή τους, ενώ οι εργαζόμενοι αποχώρησαν από τα γραφεία της ΠΟΞ. 

Ανάμεσα στα αιτήματά τους είναι να στηριχτούν οι εργαζόμενοι, όχι οι όμιλοι του Τουρισμού, ενώ χαρακτήρισαν κοροϊδία τις πρόσφατες κυβερνητικές εξαγγελίες, απαντώντας σε αυτές, με τη σημερινή κινητοποίηση. Παράλληλα κάλεσαν στο συλλαλητήριο που προετοιμάζουν στις 28 Μάη στις 11 το πρωί στο Σύνταγμα, ενώ ανάλογες αγωνιστικές δράσεις και παρεμβάσεις θα γίνουν εκείνη την ημέρα, αλλά και μέχρι τότε σταδιακά, και σε άλλες πόλεις.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Προσλήψεις εκπαιδευτικών – ΟΠΣΥΔ: Τα 6 βήματα για σωστά δικαιολογητικά και φάκελο

Πανελλήνιες 2026: Το έγγραφο «κλειδί» για την είσοδο στα εξεταστικά κέντρα

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Ρατσιστική επίθεση σε τραμ
«Μου έριξαν ποτά και με χτύπησαν σε κολώνα» – Καταγγελία για ρατσιστική επίθεση σε τουρίστρια στο τραμ
Επίθεση σε τραμ: Νεαρή καταγγέλλει ότι δέχθηκε χτυπήματα και εξευτελισμό
«Μου έριξαν ποτά και με χτύπησαν σε κολώνα» – Καταγγελία για ρατσιστική επίθεση σε τουρίστρια στο τραμ
Γιώργος Φλωρίδης
Φλωρίδης σε Κωνσταντοπούλου: «Υπάρχει μια κωμωδία με τον Κωνσταντίνου που ανεβαίνει σε παγκάκι - Του μοιάζετε»

Σε υψηλούς τόνους και υπό διαρκείς διακοπές διεξήχθη η κοινοβουλευτική αντιπαράθεση μετά την ομιλία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Νίκου...

Φλωρίδης σε Κωνσταντοπούλου: «Υπάρχει μια κωμωδία με τον Κωνσταντίνου που ανεβαίνει σε παγκάκι - Του μοιάζετε»
social_media.jpg
Meta, TikTok και Google στο μικροσκόπιο της Ε.Ε. για διαδικτυακές απάτες
Ευρωπαϊκές οργανώσεις καταναλωτών καταγγέλλουν εκατοντάδες παραπλανητικές διαφημίσεις και ζητούν αυστηρές κυρώσεις κατά των ψηφιακών κολοσσών
Meta, TikTok και Google στο μικροσκόπιο της Ε.Ε. για διαδικτυακές απάτες