Απαγόρευση κυκλοφορίας: Έπεσαν τα πρώτα πρόστιμα στη Θεσσαλονίκη
Πρόστιμα σε έξι άτομα

Τα πρώτα πρόστιμα σε έξι άτομα έπεσαν στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της εφαρμογής του μέτρου περιορισμού της απαγόρευσης κυκλοφορίας σε όλη τη χώρα που τέθηκε σε ισχύ από χθες.

Οι Αρχές κατά την διάρκεια της πρώτης μέρας εφαρμογής της απαγόρευσης κυκλοφορίας, παρέμειναν στις περισσότερες περιπτώσεις σε συστάσεις. Σήμερα, όμως, οι έλεγχοι εντατικοποιούνται με την επιβολή προστίμων σε όσους δεν συμμορφώνονται.

Σύμφωνα με πληροφορίες της αστυνομίας, από το πρωί σήμερα ως και αυτή την ώρα σε έξι άτομα επιβλήθηκε το πρόστιμο των 150 ευρώ για παραβίαση των διατάξεων που αφορούν στην απαγόρευση της κυκλοφορίας.

Μέχρι στιγμής έχει γίνει γνωστό πως μία γυναίκα, η οποία είχε πάει για τζόκινγκ στη Νέα Παραλία δεν είχε στην κατοχή της ταυτότητα ή διαβατήριο παρόλο που είχε στείλει μήνυμα στο 13033 για τη μετακίνηση της. Της επιβλήθηκε το πρόστιμο των 150 ευρώ από την αστυνομία. Ωστόσο, η γυναίκα διαμαρτυρήθηκε και οι αστυνομικοί την ενημέρωσαν ότι μπορεί να υποβάλει ένσταση.

Επίσης, πρόστιμο υποβλήθηκε σε ακόμα ένα άτομο. Συγκεκριμένα, το πρωί στην Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανιών, στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη, η Αστυνομία επέβαλε πρόστιμο σε κάτοικο της Θεσσαλονίκης που επέστρεφε από το εξοχικό του στη Χαλκιδική. Ο ίδιος υποστήριξε ότι δεν είχε τηλεόραση στο εξοχικό του και δεν είχε ενημερωθεί για την απαγόρευση κυκλοφορίας.

Πηγή: thesstoday
 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 24 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 24/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ερασμους
Erasmus+: Το Γυμνάσιο - Λ.Τ. Γενναδίου στην Brescia της Βόρειας Ιταλίας
Οι μαθητές του Γυμνασίου - Λ.Τ. Γενναδίου, δίδαξαν στους Ιταλούς συμμαθητές τους, Ελληνική μαγειρική, Ελληνική γλώσσα καθώς και Ελληνικούς...
Erasmus+: Το Γυμνάσιο - Λ.Τ. Γενναδίου στην Brescia της Βόρειας Ιταλίας