Για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους περίπου 1000 αιτούντες άσυλο ξεκίνησαν πριν από λίγο από τον καταυλισμό του ΚΥΤ της Μόριας, πορεία προς την πόλη της Μυτιλήνης διεκδικώντας την άμεσα μετακίνηση τους στο εσωτερικό της Ελλάδας.
Φωνάζοντας «Azanti» («ελευθερία») οι αιτούντες άσυλο στην πλειοψηφία τους Αφγανοί πορεύονται προς την πόλη κουβαλώντας μάλιστα μαζί τους πολλά από τα προσωπικά τους είδη.
Στο ύψος του Καρά Τεπέ λίγο μετά το σούπερ μάρκετ «Βασιλόπουλος» ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν δημιουργήσει φραγμό προκειμένου να τους αποκόψουν τη δυνατότητα να φτάσουν στην πόλη.
Επίσης στο ύψος του εργοστασίου της ΔΕΗ έχει συγκεντρωθεί μια μεγάλη ομάδα από νεαρούς με ελληνικές σημαίες το οποίο ενισχύεται συνεχώς και το οποίο απειλεί να μετακινηθεί προς τους κατερχόμενους στην πόλη μετανάστες.
Ας σημειωθεί ότι επεισόδια υπήρξαν και σήμερα το μεσημερι.
Πηγή: stonisi.gr
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Διέγραψαν από σχολικό βιβλίο την λέξη Ιντιφάντα: Η "ουδετερότητα" που δεν είναι ουδέτερη
750 ευρώ σε 170.000 πολίτες - Πάρτε τα με μια μόνο αίτηση και όλα εξα αποστάσεως μέσω golearn
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 2/7
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ