Προφυλακιστέοι Λιόλιος και Μαυραγάνης για την υπόθεση χειραγώγησης αγώνων στο μπάσκετ

Κοινωνία 0

Φορολογικά κίνητρα για την αγορά ηλεκτρικών αυτοκινήτων

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Θα νομοθετηθούν φορολογικά κίνητρα, όπως μείωση τελών κυκλοφορίας, φόροι χρήσης κ.α

Τη θέσπιση φορολογικών κινήτρων για την αγορά κυρίως, ηλεκτρικών αυτοκινήτων από το 2020, προανήγγειλε ο υφυπουργός Οικονομικών, Απόστολος Βεσυρόπουλος, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ.

«Θα δοθούν κίνητρα στον κόσμο να αγοράσει καθαρά και ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Θέλουμε να αποσύρουμε από τους ελληνικούς δρόμους τα αυτοκίνητα που μολύνουν το περιβάλλον», τόνισε μεταξύ άλλων.

Όπως εξήγησε θα δοθούν κίνητρα «με τη μείωση των τελών κυκλοφορίας, τους φόρους χρήσης και τα τέλη ταξινόμησης» για να αντικατασταθούν τα παλαιάς τεχνολογίας αυτοκίνητα. «Απαραίτητη προϋπόθεση για να εφαρμοστούν οι φοροαπαλλαγές είναι το νέο αυτοκίνητο να εκπέμπει μηδενικούς ρύπους. Το μέτρο αναμένεται να τεθεί σε ισχύ από τη νέα χρονιά».

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Γνωρίζετε τι σημαίνει η σπάνια λέξη «φλήναφος»;

Δεκάδες καταλήψεις σε όλη την Ελλάδα – Η λίστα με τα κλειστά σχολεία

Τα ιδανικά χωριά για φθινοπωρινές εξορμήσεις και περιπέτεια

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία