Γονικές άδειες: όλες οι αλλαγές του Υπουργείου Εργασίας

Κοινωνία 0

Σειρά πυρκαγιών σε ολόκληρη τη χώρα

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Τέσσερα τα κύρια μέτωπα την τελευταία ώρα, σύμφωνα με την Πυροσβεστική

Σειρά πυρκαγιών βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την ώρα σε διάφορες περιοχές της χώρας, όπως αναφέρει η Πυροσβεστική.

Μετά την αναζωπύρωση στην Ελαφόνησο, πύρινα μέτωπα κατακαίουν εκτάσεις σε Βάρδα Ηλείας, Βροντερό Πρεσπών και Αργυρούπολη στο Κιλκίς.

Πιο αναλυτικά, στη Βάρδα Ηλείας πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε αγροτική  έκταση. Κινητοποιήθηκαν 35 πυροσβέστες με 17 οχήματα, μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος και 1 Ε/Π.

Στο Βροντερό Πρεσπών, φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση. Κινητοποιήθηκαν 15 πυροσβέστες με 7 οχήματα και δύο ομάδες πεζοπόρων τμημάτων με 14 άτομα.

Τέλος, πυρκαγιά σε δασική έκταση σημειώθηκε και στην Αργυρούπολη Κιλκίς. Κινητοποιήθηκαν 21 πυροσβέστες με 10 οχήματα και μια ομάδα πεζοπόρου τμήματος με 6 άτομα.

Η ΓΓΠΠ προειδοποιεί παράλληλα για υψηλό κίνδυνο πυρκαγιάς και αύριο, Δευτέρα 12 Αυγούστου.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

ΑΤΜ στο εξωτερικό: Πώς θα καταλάβετε αν σας χρεώνουν έξτρα προμήθεια

13ος και 14ος μισθός: Στο Δικαστήριο της ΕΕ το ερώτημα για τα δώρα στο Δημόσιο

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία