Κλείδωσε το 5χρονο παιδί της μέσα στο αυτοκίνητο και πήγε κανονικά για δουλειά.
Το απίστευτο περιστατικό συνέβη στην Κάλυμνο, ενώ, σύμφωνα με το kalymnos-news.gr, το παιδί εντόπισε τουρίστας που περπατούσε στην παραλιακή οδό Πόθιας - Καλύμνου, το απόγευμα της Δευτέρας.
Ο άνδρας ειδοποίησε κατευθείαν έναν κάτοικο της περιοχής, ο οποίος έσπασε το παράθυρο προκειμένου να απελευθερωθεί το παιδί, να πάρει καθαρό αέρα και να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Λίγο μετά, ενημερώθηκε το ΑΤ Καλυμνίων και το Λιμεναρχείο, στελέχη του οποίου άμεσα έφτασαν στο σημείο.
Επίσης εκείνη την ώρα διερχόταν από την παραλιακή όχημα του ΕΚΑΒ, οι διασώστες του οποίου αντιλαμβανόμενοι την κατάσταση του παιδιού σταμάτησαν και του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες. Το παιδί συνήλθε, ενώ εντοπίστηκε και η μητέρα του, που δούλευε κοντά στο σημείο.
Σε βάρος της έχει ήδη σχηματιστεί δικογραφία για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 8/10
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ