Τιμώρησαν εκπαιδευτικό που δεν είχε internet για τηλεκπαίδευση – Μια απόφαση που ανοίγει επικίνδυνο δρόμο

Κοινωνία 0

Έρχεται νέο κύμα καύσωνα - Έως και 42 βαθμούς ο υδράργυρος

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Η πρόγνωση του καιρού μέχρι την Τετάρτη - Ζέστη με τοπικές βροχές και καταιγίδες

Θερμές αέριες μάζες από την Αφρική θα επεκταθούν στη χώρα μας από την Κυριακή 07/07/2019 έως και την Τετάρτη 10/07/2019, σύμφωνα με το meteo.gr.

Το νέο έντονο κύμα ζέστης σε αρκετά ηπειρωτικά τμήματα της χώρας και σε αστικά κέντρα θα πληροί τις προϋποθέσεις ώστε να χαρακτηριστεί καύσωνας.

1

Σύμφωνα με τα διαθέσιμα προγνωστικά στοιχεία οι μέγιστες θερμοκρασίες έως και την Τρίτη 09/07 θα φτάσουν και τοπικά θα ξεπεράσουν τους 40 βαθμούς, ενώ η θερμότερη ημέρα εκτιμάται ότι θα είναι η Τετάρτη 10/07, οπότε οι μέγιστες θερμοκρασίες στη Θεσσαλία ενδέχεται τοπικά να ξεπεράσουν τους 42 βαθμούς Κελσίου.

Λόγω των αναμενόμενων υψηλών θερμοκρασιών, θα πρέπει να τηρούνται τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης, τα οποία συνοπτικά παρουσιάζονται στον παρακάτω γράφημα.

2

Παράλληλα, την Τρίτη 09/07 τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν μετά το μεσημέρι στη Βόρεια Ελλάδα.

Την Τετάρτη 10/07 βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν τις θερμές ώρες της ημέρας κυρίως στη Βόρεια Ελλάδα.

Σημαντική υποχώρηση των θερμοκρασιών προβλέπεται από την Πέμπτη 11/07.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Ποια αυτοκίνητα οδηγούνται υποχρεωτικά σε απόσυρση έως το 2028;

Νέο χριστουγεννιάτικο επίδομα για τους δημόσιους υπαλλήλους

Υπουργείο Παιδείας: 6.500 προσλήψεις αναπληρωτών

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία