Πάρκαρε πάνω σε ζωντανό γατάκι για 9 ώρες - Ενοχλήθηκε από την παρέμβαση της πυροσβεστικής
Το γατάκι, παρά τις προσπάθειες των κτηνιάτρων, έχασε τη ζωή του

Είναι μερικές φορές που η αναλγησία και η βαναυσότητα του ανθρώπου κάνει τον τον χαρακτηρισμό «ζώο» που συχνά χρησιμοποιείται, τίτλο τιμής.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή της η δημοσιογράφος Ελίζα Καλίτση, ένα μικρό γατάκι στην Πάτρα βρέθηκε κάτω από τις ρόδες αυτοκινήτου, ενώ για ώρες κανείς δεν ανταπροκρίθηκε στις κραυγές του.

Μόνο μετά την ενημέρωση φιλόζωων της περιοχές έγινε κλήση και παρέμβαση της Πυροσβεστικής, όμως το άτυχο ζωάκι δεν κατάφερε να κρατηθεί στην ζωή, καθώς πέρασαν 9 ολόκληρες ώρες από την στιγμή που εγκλωβίστηκε.

Μάλιστα, ο οδηγός φέρεται να ενοχλήθηκε από την κινητοποίηση της Πυροσβεστικής.

Η ανάρτηση της δημοσιογράφου:

7 η ώρα το πρωί. Παρκάρεις . Πάνω σε ένα γατί που κοιμάται στο δρόμο και δεν μπορεί ή δεν προλαβαίνει να αντιδράσει. Παρκάρεις. Τούμπι βρε αδελφέ. Εμπόδιο. Κάτι καταλαβαίνεις. Αντε και όχι. Το ζώο ουρλιάζει. Δεν το ακούς ; Κλειδώνεις και φεύγεις. Και μετά εσύ που περνάς από δίπλα. Και εσύ από τα μπαλκόνια στις πολυκατοικίες. Το βλέπεις. Αλλά δεν αντιδράς. Εκνευρίζεσαι όμως που τα 2 οχήματα της Πυροσβεστικής που ήρθαν για να απεγκλωβίσουν το ανήμπορο πια να φωνάξει πλάσμα χαλάνε τον ύπνο σου. 4 το μεσημέρι πια. Τότε μόνο κάποιος ειδοποίησε. Και εσύ κυρά μου δημοσιογράφος πράγμα δεν έχεις άλλη δουλειά να κάνεις; Τόση φασαρία ; Για ένα γατί ; 9 ώρες παγιδευμένο το ενοχλητικό πράγμα που κάνει φασαρια κάτω από τη ρόδα. Ο μικρός μεταφέρθηκε στο κτηνιατρείο, πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε. Εσείς ήσυχοι πια συνεχίστε τον ύπνο σας . Στο βαθύ σκοτάδι σας ..

 

best of network

σχετικά άρθρα

Ελικόπτερο Super Puma μετέφερε μητέρα και το νεογνό της από τη Σίφνο στην Αθήνα
Ελικόπτερο Super Puma μετέφερε μητέρα και το νεογνό της από τη Σίφνο στην Αθήνα

Ελικόπτερο Super Puma της Πολεμικής Αεροπορίας, μετέφερε 39χρονη μητέρα και το μόλις μιας ώρας αγοράκι της από τη Σίφνο στην 112 Πτέρυγα Μάχης,...

Ελικόπτερο Super Puma μετέφερε μητέρα και το νεογνό της από τη Σίφνο στην Αθήνα