Συντάξεις Αυγούστου 2026: Τι ώρα μπαίνουν τα χρήματα στους λογαριασμούς – Αναλυτικά οι ημερομηνίες πληρωμής

Κοινωνία 0

Και σήμερα, Τετάρτη, αναμένονται καταιγίδες στην Αττική [χάρτης]

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Όπως και τις προηγούμενες ημέρες, δεν θα λείψουν οι ξαφνικές καταιγίδες τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες

Τοπικά έντονες βροχές και καταιγίδες αναμένεται να εκδηλωθούν και την Τετάρτη 19/06/2019, στα ηπειρωτικά τμήματα της χώρας μας, κυρίως κατα τη διάρκεια των μεσημεριανών και απογευματινών ωρών. Πιθανότητα τοπικών όμβρων ή μεμονωμένων καιταιγίδων, υπάρχει και στα νησιά του Βόρειου και Ανατολικού Αιγαίου.

Τα φαινόμενα θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις, όπου τοπικά θα είναι έντονες, ενώ στις περιοχές όπου θα εκδηλώνονται καταιγίδες, οι ριπαίοι άνεμοι πρόσκαιρα θα πνέουν ισχυροί έως θυελλώδεις.

Στο Χάρτη 1 παρουσιάζονται τα εκτιμώμενα ύψη βροχής κατά τη διάρκεια της Τετάρτης 19/06, ενώ με κύκλους παρουσιάζονται οι περιοχές όπου εμφανίζουν τη μεγαλύτερη πιθανότητα για εκδήλωση χαλαζοπτώσεων.

Πρόγνωση καιρού

Χάρτης 1. Τα εκτιμώμενα ύψη βροχής και οι περιοχές όπου εμφανίζουν τη μεγαλύτερη πιθανότητα για την εκδήλωση χαλαζοπτώσεων κατά τις θερμές ώρες της Τετάρτης 19/06/2019.    

 

Καταιγίδες αναμένονται και στην περιοχή της Αττικής, με τοπικά έντονα φαινόμενα και τοπικές χαλαζοπτώσεις κατά τη διάρκεια των μεσημεριανών και απογευματινών ωρών. Τα εκτιμώμενα ύψη βροχής παρουσιάζονται στο Χάρτη 2.  

Πρόγνωση καιρού

Χάρτης 2. Τα εκτιμώμενα ύψη βροχής στην περιοχή της Αττικής κατά (αριστερά) τις μεσημεριανές και (δεξιά) τις απογευματινές ώρες της Τετάρτης 19/06/2019.

Το κύριο χαρακτηριστικό των καταιγίδων είναι η ηλεκτρική δραστηριότητα, όπου και σήμερα αναμένεται να είναι αυξημένη. Στο Χάρτη 3 παρουσιάζεται η πιθανότητα ηλεκτρικής δραστηριότητας τις μεσημεριανές ώρες της Τετάρτης, με την Αττική να εμφανίζει αυξημένη πιθανότητα.

Πρόγνωση καιρού

Χάρτης 3. Η πιθανότητα ηλεκτρικής δραστηριότητας τις μεσημεριανές ώρες της Τετάρτης 19/06/2019.

Οι χάρτες αυτοί παράγονται από το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών / Meteo.gr, από το σύστημα TALOS (Thunder And Lightning Observing System), όπου μεταξύ άλλων μελετάται και η πρόγνωση κεραυνικής δραστηριότητας έως 72 ώρες (3 ημέρες).

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Βάσεις Εισαγωγής 2026: Οι 20 σχολές με τα περισσότερα μόρια που τρυπάνε το ταβάνι

Ν. Φαραντούρης: «614 εκατ. ευρώ στα φροντιστήρια» – Καταγγελίες για ενδείξεις καρτέλ στην ιδιωτική εκπαίδευση

Η «πιο δυσάρεστη» λέξη της αγγλικής γλώσσας έχει ελληνική προέλευση

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία