Thumbnail
Πτήση σε ύψος πάνω από 25.000 πόδια

Δύο τουρκικά αεροσκάφη πέταξαν το πρωί πάνω από το Φαρμακονήσι το Αγαθονήσι και το Κουνέλι σε ύψος πάνω από 25.000 πόδια.

Όπως έγινε γνωστό από το ΓΕΕΘΑ, δύο τουρκικά F-16 εισήλθαν το πρωί στο FIR Αθηνών χωρίς να καταθέσουν σχέδιο πτήσεως και στις 10:08 π.μ πέταξαν πάνω από το Φαρμακονήσιι στα 27.000 πόδια Ένα λεπτό αργότερα πέταξαν πάνω από το Αγαθονήσι στα 25.000 πόδια και στις 10:12 π.μ. ο τουρκικός σχηματισμός πέταξε πάνω από το Κουνέλι -νοτίως του Αγαθονησίου- στα 25.000 πόδια, επίσης.

Τα τουρκικά αεροσκάφη αναγνωρίσθηκαν και αναχαιτίσθηκαν από αντίστοιχα ελληνικά μαχητικά, σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες κατά πάγια τακτική.

Υπενθυμίζεται ότι χθες ελληνικά μαχητικά αναγνώρισαν και αναχαίτισαν τουρκικά αεροσκάφη που είχαν πετάξει πάνω από την Κίναρο, το Φαρμακονήσι, τους Λειψούς και τους Αρκιούς σε ύψη που κυμαίνονταν από 22.000 έως 27.000 ποδιών.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Ιδιωτικά σχολεία: Γείτονας, Ιόνιος και Εράσμειος σε επαφές με μεγάλα funds

Έρχονται πρόστιμα μέχρι και 1.000 ευρώ σε χιλιάδες κατόχους οχημάτων

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Πανελλήνιες εξετάσεις
Εθνικό Απολυτήριο: «Η ταφόπλακα του δημόσιου Λυκείου προ των πυλών!» λένε εκπαιδευτικοί στη Θεσσαλονίκη
Το Λύκειο σε κρίση: Πώς το Εθνικό Απολυτήριο απειλεί μαθητές και δημόσια εκπαίδευση - Τι λένε εκπαιδευτικοί στη Θεσσαλονίκη
Εθνικό Απολυτήριο: «Η ταφόπλακα του δημόσιου Λυκείου προ των πυλών!» λένε εκπαιδευτικοί στη Θεσσαλονίκη