Πολλοί λένε πως τα ζώα είναι οι καλύτεροι φίλοι του ανθρώπου.
Το 3ο Δημοτικό Σχολείο Άμφισσας είχε την ευκαιρία να φιλοξενήσει την κ. Βασιλική Παναγιωτοπούλου και την κ. Μαρία Φαλίδα και οι δύο από τα ιδρυτικά μέλη της Φιλοζωικής Οργάνωσης Φωκίδας, που μίλησαν στους μικρούς μαθητές για την φροντίδα των ζώων, τις ανάγκες των τετράποδων φίλων μας και τον κόσμο των αδέσποτων ζώων.

Όλα αυτά βέβαια έγιναν με τη χρήση κατάλληλου εκπαιδευτικού υλικού -από την οργάνωση Ζω.Ε.Σ.(Ζωοφιλικές Ενημερώσεις Σχολείων) -, εγκεκριμένου από το Υπουργείο Παιδείας και περιείχε παρουσιάσεις, βίντεο, διαλογική συζήτηση, μουσικά ακούσματα και ζωγραφιές.
Μεγάλη έκπληξη η πανέμορφη σκυλίτσα η Μπουμπού - ένα αδέσποτο σκυλάκι που βρέθηκε σε ένα κάδο απορριμμάτων και υιοθετήθηκε από τη Φιλοζωική Οργάνωση και το Δήμο - που επισκέφτηκε και αυτή το σχολείο μας και κέρδισε τη λατρεία των παιδιών!!!!!!
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Πότε θα βγουν οι πίνακες κατάταξης αναπληρωτών για προσλήψεις
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 17/8
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ