Γνωρίζει το τέλος του «Game of Thrones» εδώ και δύο χρόνια, το χαρακτηρίζει ενδιαφέρον και ανυπομονεί να μάθει την αντίδραση του κοινού.
Μιλά πλέον σε παρελθοντικό χρόνο για την αμερικανική τηλεοπτική σειρά επικής φαντασίας, στην οποία συμμετείχε τα τελευταία δέκα χρόνια ως υπεύθυνος για την οπτική αποτύπωση του σεναρίου και ως σχεδιαστής χαρακτήρων και αντικειμένων του κόσμου του Westeros (Γουέστερος).
Ο William Simpson, story board artist της σειράς που έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ τηλεθέασης παγκοσμίως και έχει φανατικούς θαυμαστές, ο οποίος συμμετείχε για πέμπτη χρονιά στο Thessaloniki Comic Convention «The Comic Con 5» σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ – ΜΠΕ τονίζει ότι «ο επίλογος κάποιους θα δυσαρεστήσει και κάποιους θα ικανοποιήσει, όμως ήταν απαραίτητος για τη δημοφιλή σειρά».
Διαβάστε επίσης:
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ο πιο κακοπληρωμένος παίκτης του ΝΒΑ
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Ρεβεγιόν με χιόνια στην Αττική - Προβλέψεις από Καλλιάνο και Κολυδά
Παν.Αιγαίου: Νέα Μοριοδοτούμενα σεμινάρια για Εκπαιδευτικούς με Υποτροφίες έως 31/12
Alfavita Newsroom