Thumbnail
Στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» οι δύο αρχαιοφύλακες

Σκηνές τρόμου βίωσαν οι δύο αρχαιοφύλακες και οι δύο τουρίστες που χτυπήθηκαν από κεραυνό στην Ακρόπολη, στην περιοχή του Ερεχθείου, το απόγευμα της Τετάρτης (Περισσότερα ΕΔΩ).

Οι τουρίστες τραυματίστηκαν από γυαλιά, ενώ οι εργαζόμενοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» για καρδιολογικό έλεγχο.

Η μία από τις δύο τραυματίες, υπάλληλος στον αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης, μίλησε από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται και έδειξε στην κάμερα του Star τα τραύματα στην πλάτη της.

«Ήμουν στα εκδοτήρια. Με χτύπησε μια λάμψη και με έριξε κάτω. Πώς βγήκα δεν ξέρω… Και δεν είναι ελαφρά τραύματα αυτά», περιέγραψε η 52χρονη αρχαιοφύλακας.

Όσον αφορά τη δεύτερη τραυματία, η 24χρονη εξακολουθεί να νοσηλεύεται και αυτή στον «Ευαγγελισμό» προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και οι δύο γυναίκες αντιμετωπίζονται ως ασθενείς που χτυπήθηκαν από μεγάλη τάση ηλεκτρικού ρεύματος και μέχρι αύριο δεν αναμένεται να πάρουν εξιτήριο.

Εκτός από τις τραυματισμένες γυναίκες, στην κάμερα του Alpha μίλησαν και δύο τουρίστες που βρίσκονταν στην Ακρόπολη την ώρα που έπεσε ο κεραυνός.

«Ξαφνικά ο κεραυνός χτύπησε έναν βράχο. Ακούσαμε έναν δυνατό ήχο και προσπαθήσαμε να καλυφθούμε και τότε εκσφενδονίστηκαν κομμάτια και μας χτύπησαν. Κοίταξαν γύρω μου και είδα μία κοπέλα που φώναζε "Κεραυνός". Τρέξαμε κοντά και περιμέναμε το ασθενοφόρο», αναφέρουν.

Οι δύο τουρίστες αποκάλυψαν μάλιστα ότι μία από τους τραυματίες ήταν μέσα στα αίματα και είχε καμένα μαλλιά.

Οι βροχές και οι τοπικές καταιγίδες που σημειώθηκαν στην περιοχή της Αττικής το μεσημέρι της Τετάρτης (17/04), συνοδεύονταν από έντονη ηλεκτρική δραστηριότητα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να πέσουν περίπου 100 κεραυνοί, σύμφωνα με τη μετεωρολογική υπηρεσία meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 24 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 24/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα