Thumbnail
Τι αναφέρει ο πατέρας της Αρετής που βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμα της στο Αιγάλεω

Συγκλονίζει ο πατέρας της 22χρονης Αρετής που βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμα της στο Αιγάλεω. Όπως ο ίδιος ισχυρίζεται, η κόρη του δεν αυτοκτόνησε και έχει βάλει στόχο ζωής να βρει εκείνους που ευθύνονται για τον θάνατό της.

"Η κόρη μου χάθηκε, κάποιοι είναι υπαίτιοι, κάποιοι πρέπει να πληρώσουν. Θα είμαι παρών να προστατέψω κάθε μάρτυρα ο οποίος θα μπορέσει να μας δώσει κάποια στοιχεία. Αν έχουν ακούσει καλά τα αυτιά μου ότι είναι τόσο δυνατοί αλλά ύπουλοι οι άνθρωποι που δουλεύουν τη νύχτα, εγώ θα δουλέψω την ημέρα και πρέπει να τους εξαρθρώσουμε τους ανθρώπους αυτούς", είπε ο πατέρας της 22χρονης φοιτήτριας μιλώντας στο STAR.

Ακόμη πρόσθεσε:

"Ξέρω ότι υπάρχουν άνθρωποι αυτή τη στιγμή που έχουν τραβήξει το ίδιο λούκι με εμένα. Έχουν γίνει αυτοκτονίες οι οποίες δεν ήταν αυτοκτονίες… Εκείνο που θέλω είναι να βρω τους ανθρώπους που πήραν το παιδί μου. Εγώ πάντως δεν θα κάνω πίσω".

Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να καταθέσουν και φίλοι της φοιτήτριας. Πρώτος όμως θα παρουσιαστεί ο πατέρας της, ο οποίος σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας κ. Κώστα Τζαβάρα, θα προσκομίσει σημαντικά στοιχεία.

"Μια φίλη της εμφανίστηκε και είπε ότι γνωρίζει ότι είχε γοητευτεί από τέτοιου είδους ιδέες, γιατί κάποιοι την είχαν μυήσει σε τέτοιου είδους δοξασίες και μάλιστα είχε διαβάσει και τη Μαύρη Βίβλο του Σατανισμού", ανέφερε ο κ. Τζαβάρας.

Παράλληλα, οι αρχές έδωσαν εντολή για άρση του απορρήτου επικοινωνιών της 22χρονης, ανάκτηση των δεδομένων από facebook και Instagram, τα αρχεία των οποίων μέσα στο ipad και στο laptop της Αρετής είχαν διαγραφεί, καθώς και τις συνομιλίες που είχε μέσω του κινητού της το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 24 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 24/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα