Πατέρας 4 παιδιών και έμπειρος ο 52χρονος οδηγός του απορριμματοφόρου
Οδηγός με μεγάλη εμπειρία ήταν ο 52χρονος Πέτρος Χατζημιχαηλίδης που έχασε τη ζωή του όταν το απορριμματοφόρο-νταλίκα που οδηγούσε ξέφυγε από την πορεία του και ανατράπηκε

Το τραγικό δυστύχημα συνέβη στις 5 το πρωί στη λεωφόρο ΝΑΤΟ, κοντά στον ΧΥΤΑ Φυλής. Επρόκειτο για απορριμματοφόρο του Δήμου Αλίμου.

Παρόλο που ο οδηγός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Αγία Όλγα, όπου δέχθηκε τη φροντίδα των γιατρών, κατέληξε στα τραύματά του.

Ο άτυχος εργαζόμενος στην καθαριότητα έμενε στην Αργυρούπολη ήταν πατέρας τεσσάρων παιδιών.

Όπως δηλώνει ο αντιδήμαρχος καθαριότητας του δήμου Αλίμου, Αρτέμης Καραμολέγκος, ο οποίος βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στο σημείο του δυστυχήματος, αλλά και στο νοσοκομείο, «ήταν από τους πιο έμπειρους οδηγούς του δήμου, ο οποίος παλιότερα οδηγούσε νταλίκες και έκανε ταξίδια στο εξωτερικό».

«Πήγαινε κανονικά στη δουλειά του εντός του ωραρίου του. Δεν ξέρουμε τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τροχαίο. Πάντως το απορριμματοφόρο ήταν άψογα συντηρημένο, είχε περάσει ΚΤΕΟ και τα λάστιχα ήταν καινούρια. Θα μας πει η Τροχαία που κάνει την προανάκριση τι συνέβη και ξέφυγε από την πορεία του».

«Η δημοτική αρχή, αλλά και οι δημοτικοί υπάλληλοι, είμαστε συγκλονισμένοι από το γεγονός, το οποίο ήταν αιφνίδιο. Στο πλαίσιο αυτό, ο δήμος αποφάσισε να γίνει η κηδεία με δαπάνες του δήμου. Στεκόμαστε στο πλάι της οικογένειας. Έχουμε ήδη αναβάλει τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, που ήταν προγραμματισμένη για τη Δευτέρα και η οποία θα πραγματοποιηθεί μεταγενέστερα», δήλωσε από την πλευρά του ο δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης.

Oι αστυνομικοί της Τροχαίας εξετάζουν τον ταχογράφο του οχήματος.

Υπενθυμίζεται, τέλος, ότι τη Δευτέρα 19/11/2018 δεν θα πραγματοποιηθούν αποκομιδές απορριμμάτων, καθώς τα αμαξοστάσια των Δήμων θα παραμείνουν κλειστά, ως ένδειξη διαμαρτυρίας της ΠΟΕ-ΟΤΑ για τα εργατικά δυστυχήματα στις υπηρεσίες καθαριότητας της τοπικής αυτοδιοίκησης που λαμβάνουν χώρα το τελευταίο διάστημα.

Με πληροφορίες από notia.gr

best of network

σχετικά άρθρα

Η άνοδος της στάθμης των θαλασσών θα ξεπεράσει τα δύο μέτρα έως το 2100
Η άνοδος της στάθμης των θαλασσών θα ξεπεράσει τα δύο μέτρα έως το 2100
Νέες «τρομοκρατικές» εκτιμήσεις επιστημόνων ότι η άνοδος της στάθμης των θαλασσών μπορεί να ξεπεράσει τα δύο μέτρα έως το 2100
Η άνοδος της στάθμης των θαλασσών θα ξεπεράσει τα δύο μέτρα έως το 2100