Κοινωνία 0

Δύο νέοι νεκροί τα ξημερώματα σε τροχαίο στην Ηλεία

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Τροχαίο

Δύο νέοι άνθρωποι, ένας 30χρονος και μια 23χρονη, έχασαν τη ζωή τους τα ξημερώματα του Σαββάτου σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στην παλιά εθνική οδό Πατρών-Πύργου, στο ύψος της Νέας Μανωλάδας στην Ηλεία.

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, το ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 30χρονος και επέβαινε η 23χρονη, ξέφυγε για άγνωστους προς το παρόν λόγους από την πορεία του.

Εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, με αποτέλεσμα να συγκρουσθεί με διερχόμενο αυτοκίνητο, που οδηγούσε ένας 22χρονος.

Οι άνδρες της Πυροσβεστικής και του ΕΚΑΒ που πήγαν στο σημείο του δυστυχήματος απεγκλώβισαν από τα αυτοκίνητα δύο άντρες και μία γυναίκα.

Στο Κέντρο Υγείας της Βάρδας όπου διακομίστηκαν διαπιστώθηκε ο θάνατος του 30χρονου και της 23χρονης.

Ο 22χρονος διακομίστηκε και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο του Πύργου.

Προανάκριση για τα αίτια του τροχαίου δυστυχήματος διενεργεί το αστυνομικό τμήμα Βουπρασίας.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Ποια αυτοκίνητα οδηγούνται υποχρεωτικά σε απόσυρση έως το 2028;

Νέο χριστουγεννιάτικο επίδομα για τους δημόσιους υπαλλήλους

Υπουργείο Παιδείας: 6.500 προσλήψεις αναπληρωτών

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία