Αυξημένη αναμένεται σήμερα η κίνηση από τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου, ενόψει της εξόδου των αδειούχων για τον Δεκαπενταύγουστο.
Τα κατά τόπους λιμεναρχεία καλούν τους επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν, να είναι τουλάχιστον μία ώρα νωρίτερα στην αποβάθρα του πλοίου, λόγω αυξημένης κίνησης στους περιμετρικούς δρόμους.
Για σήμερα από το λιμάνι του Πειραιά έχουν προγραμματισθεί 28 δρομολόγια, από τη Ραφήνα 10 δρομολόγια για τις Κυκλάδες και 4 για Μαρμάρι και από το Λαύριο 6.
Χθες από το λιμάνι του Πειραιά πραγματοποιήθηκαν 25 δρομολόγια ενώ αναχώρησαν για διάφορους προορισμούς του Αιγαίου 24.196 επιβάτες και 4.243 ΙΧ.
Από τη Ραφήνα πραγματοποιήθηκαν 13 δρομολόγια, ενώ αναχώρησαν 5.636 επιβάτες με 1.121 οχήματα. Από το Λαύριο, έγιναν 6 δρομολόγια, ενώ αναχώρησαν 1.389 επιβάτες με 402 οχήματα.
Παρ.Τσιρ.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
2ος Πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός: Βγήκε η προκήρυξη - Αιτήσεις από 29/4 έως 14/5
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 7/05
ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ