Μαζικές προσλήψεις στο Δημόσιο: Έρχονται 9.454 μόνιμες θέσεις εργασίας μέσω εννέα νέων προκηρύξεων του ΑΣΕΠ

Κοινωνία 0

Πλημμύρισε το Μαρούσι - Σφοδρή καταιγίδα στα Βόρεια Προάστια (Βίντεο)

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Τι αναφέρει ο αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα, Γιώργος Καραμέρος

Μεγάλα προβλήματα έχει δημιουργήσει η ισχυρή βροχόπτωση που έπληξε το μεσημέρι το Μαρούσι, καθώς πολλά σημεία πλημμύρισαν. 

Από την πλευρά του, ο αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα, Γιώργος Καραμέρος απήυθυνε έκκληση στους πολίτες μέσω του ΣΚΑΪ να μην κυκλοφορούν πεζή στην Αμαρουσίου – Χαλανδρίου και την Κονίτσης, λόγω της έντονης βροχόπτωσης.

«Υπάρχουν τεράστιοι όγκοι νερού στην Αμαρουσίου – Χαλανδρίου στο ύψος της εκκλησίας του Αγίου Ελευθερίου. Υπάρχει ένα παλιό αμαξοστάσιο του δήμου Αμαρουσίου πάνω στο ρέμα της Σαπφούς, έχει βγει το νερό..», είπε συγκεκριμένα.

Την ίδια ώρα, η ΕΜΥ εξέδωσε έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού. Σύμφωνα με την πρόγνωση, οι βροχές και οι καταιγίδες που εκδηλώνονται από την αρχή της εβδομάδας σε αρκετές περιοχές της χώρας θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες και θα είναι κατά τόπους ισχυρές, ενώ δεν αποκλείεται να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και πολύ ισχυρούς ανέμους.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

ΑΤΜ στο εξωτερικό: Πώς θα καταλάβετε αν σας χρεώνουν έξτρα προμήθεια

13ος και 14ος μισθός: Στο Δικαστήριο της ΕΕ το ερώτημα για τα δώρα στο Δημόσιο

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία