Thumbnail
Πορτοφολάδες

Για πολλές κλοπές πορτοφολιών, κυρίως από τουρίστες, στην περιοχή της Ακρόπολης συνελήφθησαν τρεις αλλοδαποί, δύο άνδρες 31 και 25 ετών και μια 22χρονη, που οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών και παραπέμφθηκαν στον ανακριτή.

Οι δράστες έπεσαν στα χέρια των αρχών κατά τη διάρκεια επιχείρησης στον σταθμό του μετρό «Ακρόπολη», αφού έκλεψαν πορτοφόλι από τουρίστα, το οποίο πέταξαν μόλις είδαν τους αστυνομικούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πορτοφόλι, που περιείχε ταξιδιωτικά και προσωπικά έγγραφα, τραπεζικές κάρτες και χρηματικό ποσό, αποδόθηκε στον παθόντα.

Στην κατοχή των δραστών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο κινητά και χρηματικό ποσό. Από την έρευνα διαπιστώθηκε ότι ενέχονται σε σωρεία περιστατικών κλοπών, για τα οποία βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία ταυτοποίησης.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750€: Βγήκε το Μητρώο Ωφελουμένων - Μάθετε αν είστε μέσα και ξεκινήστε

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

απθ
ΑΠΘ: «Ψηφιακή Δημιουργία και Τέχνες: Ο Ρόλος της Τεχνητής Νοημοσύνης» στις 2 Απριλίου
ΑΠΘ: Η εκδήλωση «Ψηφιακή Δημιουργία και Τέχνες: Ο Ρόλος της Τεχνητής Νοημοσύνης» την Πέμπτη 2 Απριλίου, στις 18:30
ΑΠΘ: «Ψηφιακή Δημιουργία και Τέχνες: Ο Ρόλος της Τεχνητής Νοημοσύνης» στις 2 Απριλίου
ΑΔΕΔΥ
Τρίπολη: Η ΑΔΕΔΥ δηλώνει στήριξη στις κινητοποιήσεις των εκπαιδευτικών
Οι εκπαιδευτικοί διώκονται γιατί συμμετείχαν στην απεργία - αποχή από την αξιολόγηση - Κινητοποίηση αύριο στην Τρίπολη
Τρίπολη: Η ΑΔΕΔΥ δηλώνει στήριξη στις κινητοποιήσεις των εκπαιδευτικών