Οι δικαιούχοι θα μπορούν να λάβουν την δεύτερη δόση, μετά από καθυστέρηση, όμως θα πρέπει να συμπληρώσουν ηλεκτρονικά την αίτηση Α21.
Η υποβολή αιτήσεων γίνονται στην σελίδα του ΟΠΕΚΑ, www.opeka.gr, ή στην σελίδα της ΗΔΙΚΑ, www.idika.gr, και αφού υποβληθεί το Ε1 για το 2017 θα πρέπει να επιβεβαιωθεί ο ΑΜΚΑ και να δηλωθεί η συγκατάθεσή στην επεξεργασία προσωπικών δεδομένων. Ακολουθεί η ειδική φόρμα για την οικογενειακή κατάσταση.
Οι έγγαμοι και οι εν διαστάσει θα πρέπει να συμπληρώσουν και τον ΑΦΜ και τον ΑΜΚΑ του/της συζύγου πατώντας στην συνέχεια “συναίνεση” για την έναρξη υποβολής του Α21.
Τα στοιχεία είναι προσυμπληρωμένα και θα πρέπει να ελεγχθούν από τους δικαιούχους οι οποίοι στη συνέχεια θα πρέπει να συμπληρώσουν στοιχεία διεύθυνσης και επικοινωνίας, αλλά και τον IBAN του τραπεζικού λογαριασμού.
Όσοι υποβάλλουν Ε1 και Α21 μέχρι τις 20 Ιουνίου θα λάβουν τη β’ δόση του επιδόματος 25 μ,ε 27 Ιουνίου.
Όλες οι σημαντικές ειδήσεις
Προσλήψεις εκπαιδευτικών – ΟΠΣΥΔ: Τα 6 βήματα για σωστά δικαιολογητικά και φάκελο
Πανελλήνιες 2026: Το έγγραφο «κλειδί» για την είσοδο στα εξεταστικά κέντρα
Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google
Alfavita Newsroom