Thumbnail
Στην Κάτω Βασιλική Αιτωλοακαρνανίας

Σώος βρέθηκε ο 19χρονος Ολλανδός, την εξαφάνιση του οποίου είχε δηλώσει στις Αρχές ο 74χρονος παππούς του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 19χρονος βρέθηκε στην περιοχή της Βαράσοβας στην Κάτω Βασιλική Αιτωλοακαρνανίας και αμέσως μετά διακομίστηκε στο νοσοκομείο Μεσολογγίου, για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Υπενθυμίζεται ότι, την εξαφάνιση του 19χρονου δήλωσε στην αστυνομία ο 74χρονος παππούς του το μεσημέρι της Κυριακής, και, όπως ανέφερε στις αρχές, ο εγγονός του είχε ξεκινήσει για πεζοπορία στο όρος Βαράσοβα.

Όμως, βλέποντας ότι οι ώρες περνούσαν και ο 19χρονος δεν επέστρεφε στην περιοχή της Λιμνοπούλας απ΄ όπου είχε ξεκινήσει, ειδοποίησε για την εξαφάνισή του.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

48 νέες θέσεις Πιστοποιημένων Εκπαιδευτών ενηλίκων

Ρεβεγιόν με χιόνια στην Αττική - Προβλέψεις από Καλλιάνο και Κολυδά

Παν.Αιγαίου: Νέα Μοριοδοτούμενα σεμινάρια για Εκπαιδευτικούς με Υποτροφίες έως 31/12

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

anoia_722019.jpeg
Η καθημερινή συνήθεια των 10 λεπτών που μπορεί να προστατεύσει τον εγκέφαλο
Σύμφωνα με ειδικούς, μικρές και απλές δραστηριότητες μπορούν να συμβάλουν ουσιαστικά στη διατήρηση της πνευματικής εγρήγορσης σε κάθε ηλικία.
Η καθημερινή συνήθεια των 10 λεπτών που μπορεί να προστατεύσει τον εγκέφαλο