Συνεχίζεται σήμερα η εκδίκαση της υπόθεσης της Ηριάννας Β.Λ, στο Πενταμελές Εφετείο της Αθήνας, όπου αναμένεται να καταθέσει ο αμετάκλητα αθώος σύντροφός της.
Στην αρχική του κατάθεση, είχε προκαλέσει αίσθηση η δήλωσή του:
"Πρωτόδικα ρώτησαν την Ηριάννα γιατί δεν με χώρισε, αντί να την ρωτήσουν για τα υποτιθέμενα στοιχεία"
Υπενθυμίζεται η πρωτόδικη καταδίκη της Ηριάννας Β.Λ και του Περικλή σε 13 έτη κάθειρξης για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση με μοναδικό αποδεικτικό στοιχείο ένα εξαιρετικά αμφιλεγόμενο δείγμα DNA, ενώ συνδετικός κρίκος στην αρχική δικογραφία θεωρήθηκε ο σύντροφός της, ο οποίος στην συνέχεια αθωώθηκε αμετάκλητα!
Παράλληλα, το Πενταμελές Εφετείο Αναστολών έχει απορρίψει την αίτηση αναστολής της ποινής και των δύο τις πρώτες δύο φορές, και συγκεκριμένα τον Ιούλιο και το Οκτώβριο του 2017, με το σκεπτικό ότι δεν υφίστανται ανεπανόρθωτη βλάβη από την κράτηση τους στην φυλακή.
Επόμενη δικάσιμος θα είναι στις 24 Μαΐου.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
2ος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Η ύλη για 47.000 υποψήφιους ως 21/5 με τις λύσεις
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 21/05
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ