Thumbnail

Κατάθεση στεφάνων στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής έκαναν την Τρίτη 1 Μάη 2018 στελέχη του ΠΑΜΕ και εκπρόσωποι Συνδικάτων.

Σε ανακοίνωσή του το ΠΑΜΕ σημειώνει: «Φέτος συμπληρώνονται 132 Χρόνια από την Πρωτομαγιά του Σικάγο, την μέρα που η Παγκόσμια Εργατική τάξη τιμά τους Ήρωες της. Τιμούμε τον Μάη του ’36, τους 200 της Καισαριανής, τους χιλιάδες εργάτες και εργάτριες που έδωσαν τη ζωή τους για το δίκιο της τάξης μας.
Μεγαλύτερη τιμή στους ήρωες της τάξης μας είναι η αγωνιστική απάντηση στα μέτρα και αντίμετρα της κυβέρνησης, στα έργα και τις ημέρες των ιμπεριαλιστικών οργανισμών του ΝΑΤΟ και της ΕΕ, είναι ο οργανωμένος αγώνας με τους εργαζόμενους όλων των χωρών “Ενάντια στην εκμετάλλευση και τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο. Για την τελική νίκη των λαών”.

Η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ καλεί τους εργαζόμενους, τα συνδικάτα να τιμήσουν την Παγκόσμια Μέρα της Εργατικής Τάξης, την 1η Μάη, με τη συμμετοχή τους στην Πρωτομαγιάτικη συγκέντρωση στο Σύνταγμα στις 10:00 π.μ. και στην πορεία που θα ακολουθήσει στην αμερικάνικη Πρεσβεία».

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός: Βγήκε η προκήρυξη - Αιτήσεις από 29/4 έως 14/5

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 29/04

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

mathites
42η Βαλκανική Μαθηματική Ολυμπιάδα: Έξι μετάλλια για την Ελλάδα με 2 αργυρά και 4 χάλκινα
Στη 42η Βαλκανική Μαθηματική Ολυμπιάδα, οι Έλληνες μαθητές κέρδισαν δύο αργυρά και τέσσερα χάλκινα μετάλλια
42η Βαλκανική Μαθηματική Ολυμπιάδα: Έξι μετάλλια για την Ελλάδα με 2 αργυρά και 4 χάλκινα
autokinito
Θεσσαλονίκη: Άγριος ξυλοδαρμός 36χρονου γιατρού μπροστά στο παιδί του – Ταυτοποιήθηκαν πατέρας και γιος από την Αθήνα
Οργή για την ατιμωρησία – Το παιδί του θύματος ξυπνά κάθε βράδυ με εφιάλτες και φωνάζει «μπαμπά, μαμά»
Θεσσαλονίκη: Άγριος ξυλοδαρμός 36χρονου γιατρού μπροστά στο παιδί του – Ταυτοποιήθηκαν πατέρας και γιος από την Αθήνα