Ποινή φυλάκισης τριών ετών, η οποία είναι εξαγοράσιμη, επέβαλε σήμερα το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Πατρών στον Αρτέμη Σώρρα και στην σύζυγό του, για το αδίκημα της υπεξαίρεσης, σε βαθμό κακουργήματος.
Σύμφωνα με τον μηνυτή που είναι δικηγόρος, το δικαστήριο αναγνώρισε ως ελαφρυντικό, το ότι πλήρωσαν πριν από λίγες ημέρες την αστική απόφαση.
Από την πλευρά του, ο συνήγορος υπεράσπισης του Αρτέμη Σώρρα και της συζύγου του, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την δικαστική απόφαση, προσθέτοντας ότι αναγνωρίστηκε στους εντολείς του ελαφρυντική περίσταση.
Υπενθυμίζεται, ότι πρωτοδίκως είχε επιβληθεί στον Αρτέμη Σώρρα και στην σύζυγό του ποινή κάθειρξης οκτώ ετών.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 22/8
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ