Thumbnail

Άμεσα αστυνομικοί της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων, που επιτηρούσαν διακριτικά το χώρο, επενέβησαν και συνέλαβαν τον 66χρονο, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε φάκελος με το ποσό των 500 ευρώ

Γιατρός, 66 ετών, που εργάζεται σε δημόσιο νοσοκομείο της Αττικής, συνελήφθη από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛΑΣ, κατηγορούμενος ότι απαίτησε «φακελάκι» για να χειρουργήσει ασθενή. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για δωροληψία υπαλλήλου.

Ειδικότερα, η υπόθεση διερευνήθηκε έπειτα από καταγγελία, σύμφωνα με την οποία ο γιατρός απαίτησε από 41χρονη ασθενή το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ, προκειμένου να την χειρουργήσει. Αστυνομικοί προσημείωσαν το συγκεκριμένο ποσό και το παρέδωσαν σε συγγενικό πρόσωπο της 41χρονης, η οποία σε προκαθορισμένη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του γιατρού, του παρέδωσε τα 500 ευρώ μέσα σε φάκελο.

Αστυνομικοί της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων, που επιτηρούσαν διακριτικά το χώρο, παρενέβησαν και συνέλαβαν τον 66χρονο, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε το «φακελάκι» με το προσημειωμένο χρηματικό ποσό.

Ο συλληφθείς γιατρός, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 10/11

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

παστίτσιο
Παστίτσιο: Τα μυστικά των σεφ για την τέλεια μπεσαμέλ, τον ιδανικό κιμά και το σωστό ψήσιμο
Τέσσερις κορυφαίοι Έλληνες μάγειρες αποκαλύπτουν τι κάνει το παραδοσιακό παστίτσιο αξεπέραστο
Παστίτσιο: Τα μυστικά των σεφ για την τέλεια μπεσαμέλ, τον ιδανικό κιμά και το σωστό ψήσιμο