Σε ισχύ παραμένει μέχρι και αυτή την ώρα το απαγορευτικό απόπλου στα περισσότερα λιμάνια της χώρας, λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν σε πολλές θαλάσσιες περιοχές και φθάνουν κατά τόπους τα 8 με 9 μποφόρ.
Από τον Πειραιά εκτελούνται μόνο τα δρομολόγια των συμβατικών πλοίων για τον Αργοσαρωνικό, όπως και στη γραμμή Πέραμα-Παλούκια Σαλαμίνας.
Κλειστά είναι τα πορθμεία Ρίου-Αντιρρίου και Αγ. Μαρίνας-Νέων Στύρων, ενώ από τη Ραφήνα εκτελέστηκε μόνο το πρωινό δρομολόγιο για Μαρμάρι.
Επίσης, δεν εκτελούνται τα δρομολόγια των πλοίων από το λιμάνι του Λαυρίου, ενώ κλειστές είναι οι γραμμές Αρκίτσας-Αιδηψού, Γλύφας-Αγιόκαμπου, Βόλου-Σποράδων και Καβάλας-Πρίνου.
Στη γραμμή Κεραμωτής-Θάσου, από τις 2.30 τα δρομολόγια των πλοίων θα εκτελούνται μόνο κατά την κρίση του πλοιάρχου, ενώ στη γραμμή Αλεξανδρούπολης-Σαμοθράκης πιθανόν να αρχίσουν να εκτελούνται δρομολόγια από τις 3μμ.
Κλειστές είναι επίσης οι γραμμές Κυλλήνης-Ζακύνθου και Κυλλήνης-Κεφαλλονιάς.
Κανονικά εκτελούνται από τις 2μμ τα δρομολόγια στη γραμμή Ηγουμενίτσας-Κέρκυρας.
Όλες οι σημαντικές ειδήσεις
Προσλήψεις εκπαιδευτικών – ΟΠΣΥΔ: Τα 6 βήματα για σωστά δικαιολογητικά και φάκελο
Πανελλήνιες 2026: Το έγγραφο «κλειδί» για την είσοδο στα εξεταστικά κέντρα
Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google
Alfavita Newsroom