Να βρει προσωρινά «καταφύγιο» στον κόλπο του Μούδρου στη Λήμνο, ανάγκασαν τον καπετάνιο του πλοίου Νήσος Χίος, που πραγματοποιεί τη γραμμή Λαύριο - Αι Στράτης - Μύρινα - Καβάλα οι ισχυροί βόρειοι άνεμοι, έντασης έως και 10 μποφόρ που πλήττουν το βόρειο Αιγαίο.
Εκεί παραμένει μέχρι να υποχωρήσει η ένταση του ανέμου, αφού παρά τις προσπάθειες, το πλοίο δεν κατάφερε να δέσει στο λιμάνι της Μύρινας. Ο 50 περίπου επιβαίνοντες με προορισμό τη Λήμνο παραμένουν στο πλοίο, εωσότου γίνει εφικτό να δέσει με ασφάλεια στο λιμάνι του νησιού.
Σημειώνεται ότι, νωρίτερα σήμερα το πρωί, το ίδιο πλοίο δεν είχε καταφέρει να δέσει στο λιμάνι του 'Αι Στράτη και συνέχισε το ταξίδι του προς τη Λήμνο.
Στο λιμάνι της Μυτιλήνης βρίσκεται -λόγω απαγόρευσης απόπλου- το πλοίο Νήσος Μύκονος, προερχόμενο από Καβάλα με προορισμό τη Χίο, τη Σάμο, την Ικαρία και με κατάληξη τον Πειραιά.
Τέλος, με ασφάλεια έφτασε στο λιμάνι της Μυτιλήνης το πλοίο Νήσος Σάμος, προερχόμενο από Πειραιά και Χίο.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 27/8
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ