Κοινωνία 0

66χρονος έκανε αλκοτέστ και... πέθανε

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Λευκάδα

Μοιραίο στάθηκε το τελευταίο μεθύσι για έναν 66χρονο Έλληνα οδηγό που σταμάτησαν οι αστυνομικοί της Τροχαίας κοντά στο Λιμεναρχείο Λευκάδας για να του κάνουν αλκοτέστ καθώς, λίγη ώρα αργότερα, άφησε την τελευταία του πνοή.

Σύμφωνα με το zougla.gr, η πρώτη ένδειξη στο αλκοολόμετρο έδειξε 0,81 mg οινοπνεύματος ανά λίτρο αίματος, ποσοστό ιδιαίτερα υψηλό. Ώσπου να περάσει το απαραίτητο χρονικό διάστημα για να υποβληθεί σε δεύτερη μέτρηση, έπιασε καταρρακτώδης βροχή και οι αστυνομικοί του πρότειναν να πάνε στο τμήμα που βρίσκεται κοντά στο σημείο.

Όμως, μόλις έφτασαν, ο άτυχος 66χρονος έχασε τις αισθήσεις του και αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο το οποίο τον μετέφερε στο νοσοκομείο Λευκάδας. Οι γιατροί έκαναν ό,τι ήταν δυνατό για να τον συνεφέρουν, όμως παρά τις προσπάθειές τους κατέληξε, πιθανότατα λόγω καρδιολογικού προβλήματος.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

3ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός Αποταμίευσης: Πώς συμμετέχουν σχολεία και μαθητές ως 22/10

Παιδικός καρκίνος: Ο κανόνας «των τριών» που μπορεί να σώσει ζωές

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία