Το μεσημέρι της Πέμπτης 21 Δεκεμβρίου ψαράς εντόπισε στην παραλία Τηγάνια ή Γλυφάδα κοντά στην Ελιά του Δήμου Μονεμβασίας , το λευκό αυτοκίνητο της άτυχης Ηλιάννας σκεπασμένο με φύκια. Στη θέση του οδηγού η σορός της 26χρονης από τον Ασωπό Λακωνίας.
Εκτιμάται ότι η άτυχη γυναίκα έφυγε με ταχύτητα από τον επαρχιακό δρόμο Ασωπού – Ελαίας και έπεσε σε γκρεμό ύψους δεκαεπτά μέτρων με αποτέλεσμα να πέσει στην παραλία. Επάνω στον δρόμο μέχρι τον γκρεμό, υπάρχει ένα πλάτωμα μήκους δεκαέξι μέτρων γεμάτο θάμνους. Σύμφωνα με τις Αρχές σε περίπτωση εκτροπής, το πλάτωμα θα είχε ανακόψει την πορεία του αυτοκινήτου με την ΕΛ.ΑΣ να θεωρεί πιο πιθανή την εκδοχή αυτοχειρίας.
Η σορός της κοπέλας μετά τον απεγκλωβισμό της, μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο του νοσοκομείου Κορίνθου, όπου θα διενεργηθεί νεκροψία – νεκροτομή από ιατροδικαστή της αρμόδιας Υπηρεσίας Ναυπλίου.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
750 ευρώ σε 170.000 πολίτες - Πάρτε τα με μια μόνο αίτηση και όλα εξα αποστάσεως μέσω golearn
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 20/6
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ