Στη Δικαιοσύνη οδηγούνται αύριο οι εννεά Τούρκοι υπήκοοι που συνελήφθησαν το πρωί από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία σε τρία σπίτια στον Νέο Κόσμο και την Καλλιθέα.
Όπως ανακοινώθηκε από το αρχηγείο της ΕΛΑΣ, από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος των συλληφθέντων.
Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος του ενός από τους συλληφθέντες εκκρεμούσε εθνικό ένταλμα σύλληψης για συμμετοχή του σε παλαιότερη υπόθεση. Συγκεκριμένα, επρόκειτο για την υπόθεση του ταχύπλοου που είχε κατασχεθεί στις Οινούσσες τον Ιούλιο του 2013, γιατί μετέφερε βαρύ οπλισμό που προοριζόταν για την Τουρκία και συγκεκριμένα για την οργάνωση DHKP-C.
Επίσης, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, εκτός των άλλων, στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα πιστόλι CZ.
Στα τρία διαμερίσματα που έγιναν το πρωί οι συλλήψεις των παραπάνω, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: μεγάλος αριθμός τεχνολογικού και ψηφιακού υλικού, εκρηκτικά καθώς και υλικά για την κατασκευή αυτοσχέδιων εκρηκτικών μηχανισμών.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
«Κανόνι» σε μεγάλη ασφαλιστική στην Ελλάδα - Χιλιάδες οδηγοί χωρίς κάλυψη από 1η Ιουλίου!
Νηπιαγωγεία - Δημοτικά: Αυτό είναι το νέο μάθημα τον Σεπτέμβριο
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 18/6
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ